Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Θέλεις να αδυνατίσεις; Τότε ακολούθησε αυτούς τους τρεις πρωινούς διατροφικούς κανόνες!

Οι τρεις αυτοί πρωινοί κανόνες θα σε βοηθήσουν «να μπεις στο σωστό δρόμο»

Θες να αδυνατίσεις και δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις; Εμείς σου δίνουμε την απάντηση: από το ΠΡΩΙΝΟ!

Αν συνηθίσεις να τρέφεσαι σωστά με το που ξυπνάς, τότε οι πιθανότητες να συνεχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου και κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, είναι «με το μέρος σου».

Αν θες, λοιπόν, να χάσεις τα περιττά κιλά και να αποκτήσεις ένα νέο αδυνατισμένο κορμί, τότε θα πρέπει να απολαμβάνεις καθημερινά ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό γεύμα (προσοχή: μη φεύγεις ποτέ από το σπίτι σου νηστική).


Οι τρεις αυτοί πρωινοί κανόνες θα σε βοηθήσουν «να μπεις στο σωστό δρόμο»:

1. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πρωινού βοηθά το μεταβολισμό μας να δουλεύει ρολόι. Φρόντισε να καταναλώσεις το πρώτο γεύμα της ημέρας σου το πολύ μία ώρα αφότου έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι σου (ιδανικά μέσα στο πρώτο μισάωρο). Ένα χορταστικό πρωινό θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετό διάστημα και θα σε βοηθήσει να νικήσεις τις λιγούρες.

2. Πρωινό χωρίς πρωτεΐνη δεν είναι σωστό πρωινό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες μας βοηθά να τρώμε λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας και να χάνουμε πιο γρήγορα βάρος. Επιπλέον μας χαρίζει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της απαιτητικής μας ημέρας. Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνεις είναι να εμπλουτίσεις το πρωινό σου με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες όπως: γάλα, γιαούρτι, αυγά, τυρί, γαλοπούλα και ανάλατοι ξηροί καρποί.

3. Ναι στις μπανάνες και τη βρώμη! Οι δύο αυτές τροφές σε κρατούν χορτάτη για περισσότερο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχεις μειωμένη όρεξη μέχρι το βασικό σου γεύμα. Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα άπαχο γιαούρτι, δύο κουταλιές της σούπας βρώμη και μισή μπανάνα σε κομματάκια και δες πολύ σύντομα το δείκτη της ζυγαριάς σου να παίρνει την κατιούσα. ---Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News