Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Χάνεται ο έλεγχος στην ΕΠΣ Πέλλας: Μεγάλη γκρίνια και αιχμές απο τους παράγοντες για τη διαιτησία

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Το καράβι πλέον μπάζει νερά...

Το 2017 δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την ΕΠΣ Πέλλας που είδε να διακόπτεται ένα ακόμα παιχνίδι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να προβληματισει αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας.

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία στα πρωταθλήματα η ένταση μεγαλώνει οι διαμαρτυρίες πληθαίνουν κάποιοι παράγοντες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαιδια,στους ορισμούς των διαιτητών κάποιοι εχουν βρει πρόσβαση και το διατυμπανιζουν δημοσίως και πάει λέγοντας.

Δεν είναι τυχαίο ότι την αγωνιστική που πέρασε υπήρξαν γραπτές διαμαρτυρίες ομάδων στα ΜΜΕ ενω είχαμε και την διακοπή του αγώνα στο Λιπαρο.

Σε κάποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται ο κανονισμός κατά γράμμα σε άλλες πάλι όχι εστω και αν οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι τόσο απο πλευράς ομάδων όσο και απο πλευράς διαιτητών.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε ορισμένους παράγοντες να ζητούν συγκεκριμένους διαιτητές να ορίζονται στα παιχνίδια τους και αφού γίνεται η δουλειά τους να καυχιουνται στα ποδοσφαιρικά στέκια για την... δυναμη τους;

Καλό θα είναι λοιπόν να ξυπνήσουν κάποιοι κύριοι απο τον λήθαργο πριν να είναι αργά και έρθουν τα χειρότερα...

23 σχόλια:

  1. Να ταν μόνο αυτά φιλε Γιώργο έχει κ άλλα πολλά που δεν θέλεις να γράψεις ελπίζω καποια στιγμη να τα βγάλεις ολα στην φόρα για να πανε καποθοι στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πρωταθλητές στην ΕΠΣ Πέλλας βγαινουν στα γραφεία της Ένωσης οποιοε έχει προσβαση έχει καλώς οποιος οχι....καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καράβι δεν μπάζει νερά απλά έχει βυθιστεί ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι επιτέλους κ πως να μη βυθιστεί οταν απο τους 15 συμβούλους της ΕΠΣ Πέλλας οι 10 ειναι απλα για να είναι δηλαδή α ο ρ α τ ο ι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ /ΑΨΑΛΟΣ,ΠΕΤΡΙΑ,ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ? ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ /ΑΨΑΛΟΣ,ΠΕΤΡΙΑ,ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ? ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε? Όταν όλοι οι αγωνιστικοί χώροι είναι ακατάλληλοι τα αποδυτήρια αχούρια όπου κινδυνεύεις να κολλήσεις κάποια μεταδιδόμενη ασθένεια και όλα αυτά το 2017!
    Η μόνη λύση είναι να συναντηθούν οι παράγοντες ποδοσφαίρου του Νομού μας να αφήσουν στην άκρη το "εγώ" τους να πάρουν αποφάσεις για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να τις εφαρμόσουν!
    Την Κυριακή που μας πέρασε βρέθηκα στο πρώην Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών "πόνεσε" η καρδιά μου καλά αυτός ο Δήμαρχος δεν έχει λίγη τσίπα πάνω του*?
    * Δε ντρέπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο ρε φιλε, τωρα το έθεσες σωστά το πρόβλημα και είναι τα καλά γήπεδα, ο βασικότερος παράγοντας για την ανάπτυξη το ποδοσφαίρου. Και δεν είναι μόνο ο δήμος πέλλας που έχει εγκαταλείψει τα γήπεδα. Στην Έδεσσα και τα χωριά της έχουν διαλύσει τα πάντα.

      Διαγραφή
  7. KALA RE SOKRATAKO ESY TA TA KANEIS OLA KALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANTΩΝΙΟΥ Ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡ.ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Απολυτος τίποτα δεν θα του πει ας του τα πει ο καρακελιδης καλύτερα

      Διαγραφή
  10. τί εγινε ρε Μπίνο πολιτικη κάνεις; φόρα πήρες, πρόσεχε της λακούβες καί ασε τα πονηρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καθαρος ουρανος αστραπες δ φοβάται φιλε 8.29 μαλλον εισαι αλλου δ κανει πολιτικη ο μπινος είμαι σίγουρος γιατί τον ξέρω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανε καμιά αλλη δουλειά 8.29 η καλύτερα κλείσε τις λακκούβες μην πέσει κανένας πολιτικαντης που ζει τζαμπατζιλικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μπινος γραφει αρθρο κ εσυ ο παραπανω συνεχιζεις συνεχιζεις να γαυγιζεις, αλλωστε μονο εσυ γραφεις σχολια, και ξερεις τι σημαινει αυτο; οτι εισαι στημενος, τον εκθετεις βλακα.

      Διαγραφή
  13. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο 9.09 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΟΝ 8.29 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΑ, ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι τυχαίο ότι την αγωνιστική που πέρασε είχαμε και την διακοπή του αγώνα στο Λιπαρο. Κάποιος φρόντισε να κάνουν αυτά που έκαναν στο λιπαρό οι παίχτες δηλαδή?η είχε εντολή με το παραμικρό να το διακόψει?η ο ίδιος διαιτητής σε μια χρονιά απαγορευτε να διακόψει δυο αγώνες στην ίδια κατηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα χωριά που έγιναν οι διακοπές ρε φίλε ο κολινα να πάει θα ξεχάσει να μιλάει όταν φύγει,χτυπάνε διαιτητές έχουν 10 παράγοντες μεσα στο γήπεδο βρίζουν θεία,μάνες σπίτια για αλαγη αραουτ.Τωρα για το τι ζητάνε συγκεκριμενους διαιτητες από την στιγμή που είναι 5-6 διαιτητές που σφυρίζουν σωστά λογικό είναι να θες κάποιον από αυτούς δεν σε φτεει η Ε.π.σ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα είμαστε μια χαρά φίλε μου πήραν δικαίωμα να μιλάνε μερικοί παράγοντες παραπάνω και να τους παίζουν 50-50.Παλιά εμπαζε πολλά νερά το καράβι που μιλούσαν μόνο οι παράγοντες τις εδεσσας κρυας βρυσης, Γιαννιτσών και είχαν φωνή.Για τις διακοπές πιστεύω φτενέ οι ομάδες και από λάθος απόφαση διαιτητή να προερθουν δεν έχεις διακιωμα να των χτυπήσεις,το κακο είναι ότι οι πίνες που τρώνε τα σωματεία δεν είναι μεγάλες και ξανά γίνονται τα ίδια και υπαρχή σχεδόν ατιμωρησία στον νομό μας σε αυτο οντως φτεει η Ε.Π.Σ.Π.καθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News