Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Περίκλειας

Ευχαριστήριο


Η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Περίκλειας ευχαριστεί θερμά την Ξυλεία – Εμπορεία Χρήστου Μπάτση για την ευγενική του χορηγία.

4 σχόλια:

  1. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Θύελλα Σαρακηνων για την χορηγία παιχτών στο μεταξύ μας παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπηχτες εξυπναδες εκ των εσω..φερτε τα παιδια σας να παιξουν..η καντε και σεις χορηγια και ας ειναι και σε ανθρωπινο δυναμικο..ωστοσο ναι ευχαριστουμε τη θυελλα και τον προεδρο Αταλασιδη Ηλια του Αναστασιου για τη "χορηγια" γιατι δεν πηγε χαμενος ο κοπος των παιδιων που πηγαν στους Σαρακηνους.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστουμε κ Μπατση γιατι παντα μας βοηθατε.σε λιγο θα σας πουμε να μας φερετε και ξυλα για τη ξυλοσομπα της κοινοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε περικλείωτες τόσα ξύλα κατεβάζετε όλα τα πουλάτε?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News