Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Γαλλία: Πεντάχρονος πέθανε ύστερα από ξυλοδαρμό επειδή «έβρεξε» το κρεβάτι του!

Πιστεύεται ότι το αγόρι πέθανε από ανακοπή

Νεκρό μέσα σε ένα κανάλι νερού στην περιοχή Ερ-σιρ-λα-Λι της βόρειας Γαλλίας βρέθηκε ένα πεντάχρονο αγόρι, αφού προηγουμένως φαίνεται ότι είχε τιμωρηθεί επειδή «είχε βρέξει το κρεβάτι του».

Πιστεύεται ότι το αγόρι πέθανε από ανακοπή.

Ο 5χρονος Γιάνις, ο οποίος φέρεται ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον θετό του πατέρα, είχε σπασμένη μύτη και έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ όταν βρέθηκε φορούσε μόνο το εσώρουχό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών μέσων ενημέρωσης.

Δημοσίευμα της εφημερίδας LaVoixduNord αναφέρει ότι η 22χρονη μητέρα του και ο 30χρονος πατριός του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 και δεν είχε άλλα παιδιά. Ο πατριός φέρεται να τηλεφώνησε στο πρώτων βοηθειών όταν το πτώμα του αγοριού βρέθηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα LeParisien : «Η έρευνα πρέπει να διακριβώσει αν το παιδί πέθανε από το κρύο, αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή αν πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης».

Ο ίδιος είπε ότι η νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε ότι το αγόρι πέθανε από «διάφορα τραύματα στο κεφάλι, που κάποια συνάδουν με πτώσεις και κάποια όχι».

Όπως δήλωσε στην LaCroix ένας γείτονας, «η μητέρα του αγοριού εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν από δύο με τρεις μήνες, ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη και δεν ήταν πολύ ομιλητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News