Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Το ναζιστικό πάρτι της Χρυσής Αυγής

Μία "συναυλία" που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου του 2005

Η αληθινή πατρίδα της Χρυσής Αυγής. Μία "συναυλία" που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου του 2005, με όλα τα μεγάλα στελέχη του μορφώματος να είναι εκεί και να εξυμνούν τη ναζιστική Γερμανία, καλώντας σε "εκκαθάριση" των Εβραίων

Βίντεο ντοκουμέντο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών. Πρόκειται για πλάνα συναυλίας που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005 και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της.

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Καταγράφονται ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες, ξεσκεπάζοντας ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπο της δήθεν "πατριωτικής", οργάνωσης. Στο βίντεο δεν υπάρχουν ελληνικές σημαίες, παρά μόνο ναζιστικές.  

Στο βίντεο, φαίνεται η Annett να τραγουδά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό το (απαγορευμένο στη Γερμανία) "Υπεράνω όλων η Γερμανία", ενώ ο Müller, αφού ανταποκρίνεται στο αίτημα των χρυσαυγιτών να "εξοντωθούν οι Εβραίοι", παίζει το τραγούδι "Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς / Βάλτε τους πιθήκους σ’ ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν". Αξίζει να σημειωθεί πως ο Müller πέθανε το 2009 ενώ η Annett αποκήρυξε το 2011 τον ναζισμό και εντάχθηκε σε πρόγραμμα επανένταξης από τις γερμανικές αρχές.

Όπως αναφέρει η "Εφημερίδα των Συντακτών", μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την εφημερίδα, "αλλά σήμερα διαθέτουμε όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού".


Η ΕΣΦΣΥΝ δημοσίευσε αυτό το βίντεο, με αφορμή το δικαστήριο σήμερα στην Πάτρα για τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.

21 σχόλια:

  1. Ειδανε τα ΜΜΕ ότι ανεβαίνουν τα ποσοστά της χρυσής αυγής και είπαν να ρίξουν λάσπη μπας και πάρει κανένα ψυχούλο ο Κούλης αλλά δεν θα πετύχει τίποτα παρά μόνο την συσπείρωση των εθνικιστών!Εδώ δεν δίστασαν να μας βάλουν φυλακές αν ήταν στο χέρι τους θ μας εκτελούσαν εντελώς δημοκρατικα !!Θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χρυσαυγητες φυλακη να ξεβρωμισει ο τοπος..

      Διαγραφή
    2. μη παιρνετε αερα φασιστες, γιατι ειμαστε πολλοι περισσοτεροι...

      Διαγραφή
    3. Έτσι βγάλτε τον δημοκρατικο χαρακτήρα σας αριστεροβλακες!! Μετά τις αποθήκες με τα τανκς τα αντιαρματικά τα ufo που είχατε βρει τώρα και αυτό!!

      Διαγραφή
    4. 11:23 σάς εχουμε γραμμένους οσοι και αν ειστε. Σαν και εσενα εικοσι θέλω. Αυτή ειναι η διαφορά. Κατάλαβες.

      Διαγραφή
    5. Και να τα γραψω δεν εχεις το μυαλο να καταλαβεις παλιο ναζι αρα....

      Διαγραφή
  2. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο...τελος το παραμυθι των αγανακτισμένων ψηφοφόρων...όποιος τους στηρίζει ειναι ναζιστής. Απόδειξη το βίντεο. Απόγονοι του δισίλογου πούλιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι φωτομονταζ θσ ειναι στανταρ εχουν μαθει οι κυριοι της χα οτι δεν μας συμφερει ειναι φωτομονταζ! Τελικα οι γερμανοι δεν εφυγαν ποτε απο την ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους Γερμανούς που έχει στα 4 τους υποτακτικόυς Τσίπρα και Κούλη πρόβατο

      Διαγραφή
    2. Και εσυ χιτλερικε εισαι μεγαλο προβατο οταν ακολουθεις τον κεφτε με ποδια

      Διαγραφή
  4. Απελαση από τον μαρτυρικό ν. Πέλλας φασιστικά γουρούνια. Δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστεροβλακες κοιτάξτε την μάπα σας στο καθρέφτη ίσως δείτε ποιος είναι πραγματικά ο φασίστας!!Δεν μας φοβησαν ουτε οι φυλακές ούτε οι δολοφονίες

      Διαγραφή
  5. κρυφοναζιστές που το παιζουν πατριώτες.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Ελλάδα πληρώνει ακόμα τον πόλεμο που μας έκαναν οι Γερμανοί φίλοι σας.Δεν χρειάζεται να εισαι αριστερός.Κάθε απλός ταπεινός ανθρωπος φτύνει στον κόρφο του για την Χ.Α.Έλληνες ψηφίστε οτι άλλο εκτός απ τα εγγόνια των δοσίλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά παρετε σέ λίγο τήν απάντηση. Ο κόσμος ξυπνησε , δεύτερο κόμμα θά ειμαστε.

      Διαγραφή
    2. Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ,για ψαξε ποιοι ειναι οι φιλοι των γερμανων ?? Ποιος φταιει που η Ελλαδα πληρωνει και θα πληρωνει 1οο χρον. σκυμενη στα τε...ρα στους ναζι τοκογλυφους?? Το συστημα φαινεται ,ετοιμαζετε για εκλογες ,γι αυτο τρεχει και δεν φτανει και ψαχνεται με "χρυσαυγειαδες" οσο παραμενει 3 δυναμη η ΧΑ και βαλε!!.Αυτο απο μονο του ειναι 2 φορες ΛΟΓΟΣ για ψηφο στη ΧΑ .Δεν μασαμε ρε σκ@τοψυχοι !

      Διαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΦΥΣΣΑ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας γίνει η δίκη αλλά επίτηδες δεν γίνεται γιατί θα ξετυλίστειτε δημοκρατες μου γιατί τα μόνα στοιχεία που έχετε είναι ψευδομάρτυρες και τα ΜΜΕ !! Εξάλλου όλοι έχουν ακούσει τον σαμαρά να καλεί τον Παναθηναϊκακια

      Διαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=f5ae9JpbkN0
    αφιερωμένο σε όλους τους χιτλερικούς φασίστες!!!

    χχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στειλε μας και κατι αφιερωμενο στους σταλινοκουμουνες φασιστες !!!!χοχοχο

      Διαγραφή
  9. Τι σημαινει φασισμος; Τα καναλια ειναι δημοκρατια ο τροπος και κυβερναται ηη ελλαδα ειναι δημοκρατια αλλα ο συριζα παιρνει 16,5 η ν.δ. λενε32-33 και αν γινει κυβερνηση σε εξι μηνες θα πεσει στο 20 γιατι στη βουλη δημοκρατικα παιρνονται οι αποφασεις ποσοι πιστευουν οτι η ελλαδα εχει δημοκρατια που αλλα ψηφιζουμε και αλλα αποφασιζονται ποσοι οδηγηθηκαν στην αυτοκτονια (δημοκρατικα) ποσοι λογαριασμοι δεμευτηκαν ποσοι πλειστιριασμοι εγιναν(δημοκρατικα) ολα στην ελλαφα γινονται δημοκρατικα και στα τεσσερα που πεσαμε δημοκρατικα εγινε και η ανεργια και τα μετρα ολα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εγιναν και τα επομενα που θα γινουν παλι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ θα γινουν το οχι γινεται ναι δημοκρατικα οι απολυσεις του μητσοτακη δημοκρατικα εγιναν πειτε μου κατι που εγινε αντιδημοκρατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News