Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

«Έφυγε» ο Λουκιανος Κηλαηδόνης

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη για την ζωή του

Νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη για τη ζωή του - «Λέμε ναι», «Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόυ», «Το πάρτυ», «Θα κάτσω σπίτι», μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου έφυγε από την ζωή ο μουσικός Λουκιανός Κηλαηδόνης. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη για την ζωή του.

Η σύζυγός του, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ενημέρωσε για τον χαμό του μέσω του προφίλ της στο facebook.

2 σχόλια:

  1. Με τον Λουκιανο μεγαλώσαμε μας θυμίζει πολλά ελαφρύ να είναι το χωμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25 ιουλιου το 83..πρωτη μου φορα σε αεροπλανο για Αθηνα στο παρτυ τουΛουκιανου στη Βουλιαγμενη..δεν ειχα συναισθηση του γεγονοτος..κοσμος ξαπλωμενος στην αμμο ,ο Κηλαηδονης σε μια πλωτη εξεδρα,ο Σαββοπουλος,ο Νταλαρας αυτους θυμαμαι τουλαχιστον..φωτα μουσικη πρωτογνωρα για μενα παιδι μιας μακρινης επαρχιας..απιστευτα χρονια ..λατρεμενος μου καλλιτεχνης..αιωνια η μνημη σου Λουκιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News