Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ Πέλλας: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 2-2-2017:



5 σχόλια:

  1. Μπραβο τελεια !!!!!!
    Δεν βλεπουμε να γινεται ομως ποτε και καμμια αναφορα καλεσμα απολογια σε καποιον Διατητη βοηθο απολυτος τιποτα ομως.....
    Αυτη ολοι ειναι στ απυροβλητο.
    Ναι για να υπαρχουν αντιδρασεις περιεργες στ συγκεκριμενο παιχνιδι Κυρ. Καρατζα δεν θα κανετε αγωνες μεχρι να δουμε τι εγινε..
    Κυρ. Ταγκαλιδη κυρ.κυρ.και δεν ξερω εγω.
    Οκ δεν εχετε διατητες ομως δεν μπορει να παει ετσι η κατασταση..

    Παλιος παραγοντας που εφυγε νυχτα απο το ποδοσφαιρο ΑΥΤΟ'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μανδαλο τιμωρηθηκε ,ο διαιτητης Σιδηροπουλος τι βαθμο πηρε γιαυτα που σφυριζε κυριοι τηςΕνωσης Πελλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαμιανε μαθε στους διαιτητες σου να εχουν και ψυχολογια οταν σφυριζουν στουςαγωνες.και εμεις οι παραγοντες ανθρωποι ειμαστε γιατι ορισμενοι μας συμπεριφερονται με ασχημο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν ζητησαν και συγνωμη απ το Μανδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ποτε οι υπευθυνοι Α βοηθειων στην Αλμωπια διαμαρτυρονται και στους διαιτητες;Αν τους αποβαλλει ο διαιτητης και τραυματισθει μετα ενας παιχτης θα ξαναμπουν στο γηπεδο για να τον σωσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News