Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πώς είναι σήμερα στα 91 του χρόνια ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής!

Σε πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου

Τον έχουμε απολαύσει να παίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σε δεκάδες ελληνικές ταινίες του παλιού καλού σινεμά!

Ο Γιάννης Βογιατζής αγαπημένος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ελληνικές ταινίες και φυσικά σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις.

Μέχρι σήμερα έχει κάνει 68 ταινίες, κυρίως κωμωδίες, κομεντί και φαρσοκωμωδίες. Χαρακτηριστικές του στιγμές: Η γυναίκα μου τρελλάθηκε, Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη, Δεσποινίς Διευθυντής, Ένα κορίτσι για δύο, Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός, Θα σε κάνω βασίλισσα, Νύχτα γάμου, Το Παιδί της Μαμάς, Ο Μικές παντρεύεται κ.α.

O ίδιος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, έχει αποκαλύψει ότι πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός υπήρξε δημοσιογράφος: Ήμουν δημοσιογράφος, βοηθός του Σπύρου Μελά. Και μετά ξάφνου, απέκτησα το όνειρο να με ακούσει ο Τάκης Χορν. Τον έψαξα και τον βρήκα. «Τι θέλεις από εμένα;», με ρώτησε. «Να μου πείτε αν κάνω για το θέατρο ή όχι». «Τι εννοείς;». «Αν κάνω, θα γίνω ηθοποιός, αν δεν κάνω, θα γίνω πάλι ηθοποιός». «Κάνεις», μου είπε».

Ο ηθοποιός σήμερα είναι 91 ετών και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη, με την παράσταση "Αμερικάνικος Βούβαλος".




 Πηγή: e-radio.gr / TLIFE

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟς ΒΟΓΙΑΤΖΗς ΕΠΙΣΚΕΠ0ΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ), ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟς, ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε μια και έχει κάτι με την Αριδαία γιατί δεν τον καλείς εδώ αν μπορεί βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News