Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

6+1 πράγματα που εμείς θεωρούμε αντισεξουαλικά αλλά οι άντρες αγαπούν

Δώσε βάση

Ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες είμαστε γεμάτες ανασφάλειες. Και όταν λέμε γεμάτες το εννοούμε. Ξεχειλίζουμε με λίγα λόγια με κάποιες περιπτώσεις να είναι κυριολεκτικά ανίατες. Και πραγματικά, η φύση μας είναι τέτοια, που έχουμε το ανικανοποίητο μιας και μόλις αποκτήσουμε κάτι, θέτουμε ένα νέο στόχο-μας είναι εντελώς αδιάφορο αν είναι υλοποιήσιμος ή όχι-και δίνουμε ψυχή και σώμα στην επίτευξή του με άσχημες καμιά φορά συνέπειες, καθότι αν είσαι 1,60 σίγουρα δε θα σου πηγαίνει το μακρύ υπέροχο φόρεμα που φόρεσε η Gisele. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Θα είμαστε άραγε ποτέ ευτυχισμένες όταν ψάχνουμε και την κάθε λεπτομέρεια; Θα μπορέσουμε ποτέ να αποδεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι ακριβώς; Διότι φίλη μου, οι άντρες το κάνουν και μάλιστα εμπράκτως. Δε σε πείθουμε; Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί εμείς να θεωρούμε αντισεξουαλικά αλλά οι άντρες... λατρεύουν!

Δώσε βάση.

1. Να σημειώνεις πράγματα στο... χέρι σου: Θέλεις να θυμηθείς το ραντεβού σου για μανικιούρ; Ε και πού να το γράψεις; Αντζέντα δεν έχεις, γιατί τελείωσες τις σελίδες ζωγραφίζοντας καρδούλες και λουλουδάκια, από τη στιγμή που μπήκε το καλοκαίρι βαριέσαι κάπως να δουλέψεις, οπότε ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις την παλάμη σου ως... καμβά! Όχι φίλη μου, μη ντρέπεσαι γι' αυτό σου το κουσούρι και δείξε τα χέρια σου ΤΩΡΑ, που έλεγε και η διαφήμιση. Οι άντρες το βρίσκουν γλυκούτσικο και χαριτωμένο. Σε περίπτωση που θέλεις να συνεχίσεις τη λαίλαπα της εφηβείας, σε συμβουλεύουμε να μη βάψεις τα νύχια σου με μπλάνκο!!!

2. Να τους αγνοείς: Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Γενικά όπως έχεις καταλάβει, δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα που δεν έχει ανάγκη έναν άντρα. Προσοχή: Όταν λέμε ανάγκη, εννοούμε να μπορεί να στεθεί στα πόδια της και χωρίς εκείνον. Οπότε σε περίπτωση που είσαι της σχολής, ότι θα κρεμαστώ από πάνω του για να του γίνω συνήθεια, μάλλον θα σε απογοητεύσουμε. Άλλαξε τακτική ευθύς αμέσως.

3. Τα χαμηλά καλτσάκια: Ναι καλά κατάλαβες, τα σοσόνια εννοούμε. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μέχρι τώρα δε χαρήκαμε που αναγκαστήκαμε να τα φορέσουμε. Παρόλα αυτά ειδικά το καλοκαίρι, με τα χαμηλά αθλητικά και τα σορτσάκια, είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όπως και να το κάνουμε, οπότε θέλοντας και μη, έχουμε καμιά δεκαριά ζευγάρια στο συρτάρι. Ε λοιπόν στους άντρες αρέσουν. Τους θυμίζει κάτι... αθώο. Και καλά...

4. Nα τεντώνεσαι: Εντάξει αυτό το περιμέναμε. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση, οπουδήποτε κι αν είσαι και τεντωθείς, να μη γυρίσουν τα αρσενικά να σε κοιτάξουν. Άσε που τώρα που σκάει ο τζίτζικας, τα φανελάκια σε ανάλογες περιπτώσεις κάνουν και... αποκαλύψεις. Ε και κακά τα ψέματα, αυτό περιμένουν όλοι.

5. Oι γυναίκες που είναι πιο έξυπνες από εκείνους: Ε ναι βρε κορίτσι μου, δε φταις εσύ που η μαμά σου σε έκανε φωστήρα. Τι να κάνουμε τώρα, να σε σκοτώσουμε; Aλλά μη φοβάσαι, άντρα θα βρεις. Διότι πλέον, ο άντρας ο σωστός ο παντελονάτος, δεν τη φοβάται την έξυπνη γυναίκα. Εξάλλου δεν έχουμε καταλάβει ακόμα, τι ακριβώς σημαίνει έξυπνος και τι όχι. Υπάρχει άραγε... εξυπνόμετρο;

6. Οι ψηλές γυναίκες: Σε περίπτωση που είσαι φαν του Game of Thrones θα έχεις παρατηρήσει τον άδολο και ανομολόγητο έρωτα ανάμεσα στη δίμετρη Brienne of Tarth και τον Jamie Lannister (αχ) που ελπίζουμε σύντομα να γίνει και πράξη. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε, είναι ότι ακόμα κι αν είσαι ψηλή, πολύ ψηλή, και νιώθεις άσχημα, πίστεψέ μας, κανένας άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να σε απορρίψει για τους παραπάνω πόντους. Ίσα ίσα που καμαρώνουν γιατί κυκλοφορούν και μία δίμετρη γυναικάρα!

7. Τα σημάδια: Και όταν λέμε σημάδια, δεν εννοούμε απλώς την ουλή του στρατιώτη που του έδινε γοητεία. Για κάποιο λόγο οι ραγάδες, όχι μόνο δεν ξενερώνουν έναν άντρα, αλλά μη σου πούμε ότι τον... φτιάχνουν κιόλας. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα σημάδια από πεσίματα ή ράμματα. Μαρτυρά ότι ήσουν... ένα μικρό ζιζάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News