Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Έβαλε κάμερες να βρει ποιος τον έκλεβε για 5 χρόνια αλλά αυτό δεν μπορούσε να το φανταστεί

Ήταν χειρότερο από αυτό που περίμενε να δει

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στον Καναδά επί πέντε χρόνια έβλεπε καθημερινά σοκολάτες και γλυκά να λείπουν από τα ράφια του καταστήματος του. Μάταια προσπαθούσε να καταλάβει ποιος ήταν ο κλέφτης μέχρι που αποφάσισε να εγκαταστήσεις σύστημα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας.

Αυτό που αντίκρυσε όταν είδε το βίντεο την επόμενη μέρα, και αφού έλειπαν και πάλι εμπορεύματα από τα ράφια δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του...

Σκίουροι έκλεβαν μανιωδώς τις σοκολάτες και άλλα γλυκά, καθώς ο πατέρας του κάποια εποχή είχε τη συνήθεια να τους ταίζει έξω από το μαγαζί με σπόρους. Όταν αυτό σταμάτησε, οι σκίουροι άρχισαν να ψάχνουν για τροφή μέσα στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης δεν ανακουφίστηκε ιδιαίτερα όταν ανακάλυψε πως οι κλέφτες δεν είναι άνθρωποι, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποτρέψει τους σκίουρους από το να μπαίνουν στο κατάστημα του αφού η πόρτα είναι διαρκώς ανοικτή και οι κινήσεις τους αστραπιαίες.


 

Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News