Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Κραουνάκης: Ξύρισε το μούσι μετά από 40 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Για τις ανάγκες του ρόλου του σε παράσταση

Για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Βικτόρ ή Τα Παιδιά Στην Εξουσία» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Τέχνης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του, μετά από σαράντα χρόνια. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης πήρε την μεγάλη απόφαση για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Βικτόρ ή Τα Παιδιά Στην Εξουσία» που ανεβαίνει στο Θέατρο Τέχνης και πρώτη φορά παγκοσμίως, με τη μορφή μουσικού έργου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα υποδυθεί τον Βικτώρ, ένα υπερανεπτυγμένο εννιάχρονο αγόρι που καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν έχει προλάβει ακόμα να ζήσει τίποτα. Την ημέρα των γενεθλίων του, αυτό το μέχρι σήμερα παιδί-υπόδειγμα με την προδιαγεγραμμένη "καριέρα μοναχογιού" της αστικής τάξης, αποφασίζει να "τινάξει το σπίτι του στον αέρα". Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατάει στο έργο, ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει γράψει το λιμπρέτο και τη μουσική της παράστασης, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ροζέ Βιτράκ.




 Πηγή: e-radio.gr

2 σχόλια:

  1. Ρέ παιδιά εχετε μιά σοβαρή εφημερίδα στά χέρια σας. Μήν ανεβάζετε ανώμαλους ανθρώπους. Αυτός ο ανώμαλος ειπε πως εμείς ολοι οι Μακεδόνες μάθαμε νά μιλάμε Ελληνικά τά τελευταία 100 χρόνια. Καί ερωτώ ο Μέγας Αλεξανδρος τί εγραφε καί μιλούσε; κινεζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο "αγαπημενος μουσικοσυνθετης"?ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News