Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος:

Με επισκέφθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, οι οποίοι μου ζήτησαν να υλοποιήσουμε συντήρηση της στέγης και αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης (καυστήρα) που παρουσιάζει προβλήματα.

Συζητήσαμε κι άλλα ζητήματα που αφορούν στην σχολική κοινότητα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Δεσμεύτηκα για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους και να επενδύουμε όσα περισσότερα μπορούμε στην εκπαίδευση των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News