Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Άδωνις: «Πού πήγε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από 27 έως 30 Ιανουαρίου;»

«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον....»

Κατέθεσε αίτημα για το δρομολόγιο και τη λίστα επιβαινόντων στον Έλληνα πρωθυπουργό. "Πιστέψτε με, θα έχει ενδιαφέρον", έγραψε στην ανάρτησή του o βουλευτής της ΝΔ

Με αίτησή του προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά να κατατεθεί στο Σώμα το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για το διάστημα από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητά να κατατεθούν οι ενδιάμεσοι σταθμοί και η λίστα των επιβαινόντων αναλυτικά ανά ημέρα.

«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον....», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.

3 σχόλια:

  1. Αν(που δεν)έχεις κάτι να πεις γίνε πιο συγκεκριμένος ,για να είσαι και αξιόπιστος.Τα κάπου πήγα,κάποιον είδα,κάτι μου'πε να σου πω...,αλλού.Λαικιστές του κερατά που νομίζετε πως έχει και βαρύτητα ο λόγος σας.Μπορείς μέχρι τότε να μας πεις ,πού ήσουν μερικά χρόνια πριν, άσημος,ποιόν κατηγορούσες και αφού έγινες αναγνωρίσιμος,πού βρέθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώην φασίστας που άλλαξε την ιδαιολογια του για μία καρέκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News