Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΗΠΑ: 27χρονη δασκάλα του σεξ αποπλάνησε 13χρονο μαθητή μέσω ίντερνετ

Η σαρκική επαφή έλαβε χώρα σε μία αίθουσα διδασκαλίας

Άλλο ένα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικου μαθητή από τη δασκάλα του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στην πολιτεία της Βιρτζίνια, μία πρώην – πλέον – εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών, μετά την ομολογία της ότι έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο αποπλάνησε μέσω ανταλλαγής φωτογραφιών στο Instagram και στο Snapchat.

Η Αμέλια Τατ εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville και στην ομολογία της είπε πως ξεκίνησε τη διαδικασία αποπλάνησης το 2015, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά της στον 13χρονο (σήμερα 15χρονο) μαθητή. Η σαρκική επαφή έλαβε χώρα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, όταν ένα βράδυ του ζήτησε να παραμείνει στο σχολείο για να την βοηθήσει σε κάτι που ήθελε.

Οι δυο τους, μάλιστα, ήρθαν σε επαφή άλλες δύο φορές, στο σπίτι της και στο γήπεδο που έπαιζε μπέιζμπολ ο μικρός με την ομάδα του. Η απρεπέστατη αυτή σχέση έληξε ένα χρόνο αργότερα, όταν η μητέρα του μαθητή είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε αμέσως του θέματος, παρά το ότι η πρώην δασκάλα είχε φύγει από το σχολείο και οι επαφές τους από κοντά είχαν σταματήσει.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News