Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Νέο 14ο Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ

Εξαιρετικά κέρδη ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία

Ένα ακόμα Τζακ Ποτ, το 14ο στη σειρά, σημειώθηκε μετά την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Έτσι, την επόμενη φορά όσοι θα μαντέψουν τους 5+1 τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ διεκδικούν το ποσό των 10.523.173,94 ευρώ!

Οι πέντε πρώτοι αριθμοί είναι: 7, 10,13, 14, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Πάντως, αν και δεν υπήρξε τυχερός στη πρώτη κατηγορία επτά τυχεροί που μάντεψαν τους πέντε αριθμούς του Τζόκερ θα μοιραστούν από 104.000 ευρώ!

3 σχόλια:

  1. πως γινεται ρε παιδιά να βγαίνει συνεχώς τζακ ποτ, αλλά και όταν ειναι να μοιραστούν τα χρήματα, πάντα βγαίνει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ - αγνώστου προελεύσεως- τυχερός; Κάποτε μετά απο τζακ ποτ έβγαιναν 5 έως 10 τυχεροί που μοιραζόντουσαν τα κέρδη, τώρα είναι 1 και άγνωστος. Δεν αποκαλύπτεται ούτε στις αρμόδιες αρχές. Και για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, ποιός μου λέει ότι δεν στήνουν έναν δικό τους να ¨κερδίσει¨ τα εκκατομύρια με ένα μπόνους 10%, ενώ τα υπόλοιπα τους μένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθηματικα πλεον αποδεδειγμενο οτι ειναι απατη φιλε, επαψα να παιζω γιατι νωρις το καταλαβα, εχεις δικαιο σε οσα γραφεις, πλεον δεν εμφανιζετε κανεις, ολα στο σκοταδι, και τους βολευει η δηθεν ανωνημια.Και του πουστη μια φορα ναπεφτε σε πεντε η εξι ατομα, παντα σε εναν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News