Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στο +11,8% η ΝΔ, τρίτο κόμμα η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Διχασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για την προοπτική σχηματισμού Οικουμενικής κυβέρνησης

Περαιτέρω διεύρυνση της διαφοράς στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 11,8% μονάδες, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 28,6% στις προτιμήσεις των πολιτών και το ΣΥΡΙΖΑ το 16,8%.

Τρίτο κόμμα η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 8,1%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,8%, το ΚΚΕ με 7,3% και η Ένωση Κεντρώων με 3%. Εκτός Βουλής Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι.

Διχασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για την προοπτική σχηματισμού Οικουμενικής κυβέρνησης. Μικρό προβάδισμα έναντι του «ναι» (47,6%) έχει η απάντηση για τον σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης υπό το βάρος της παρούσης συγκυρίας: Υπέρ της προκήρυξης πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που δημοσιεύει το «iefimerida» τάσσεται το 47,6% του εκλογικού σώματος αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος προτείνει το 25,7% ενώ να υποκύψει η κυβέρνηση στις απαιτήσεις των δανειστών και να νομοθετήσει νέα μέτρα επιθυμεί το 12,3% των πολιτών.




4 σχόλια:

  1. Καλά ρε πάτε καλά; 6,8% έχει. Πού τι είδατε το 16,8%; Τρίτο κόμμα είναι και όχι δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά για γέλια οι στημένες δημοσκοπήσεις σας δεν πείθουν κανέναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα.. σε λυπαμαι, ζησε τ ονειρο σου κοπελα μου, αντε λιγο ακομα, αντε.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ? ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ 6% ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News