Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ποιος Έλληνας έκανε πρωτοχρονιά στην Ελβετία με τον Valentino και τη Madonna;

Άλλαξαν όλοι μαζί χρονιά στο υπέροχο σαλέ του σχεδιαστή



Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε για τις γιορτές στο κοσμοπολίτικο Γκστααντ. Εκεί ο δήμαρχος Μαραθώνα συνάντησε τον καλό του φίλο, σχεδιαστή μόδας, Valentino και μαζί άλλαξαν χρόνο στο σαλέ του σχεδιαστή, όπου συγκεντρώνεται κάθε χρόνο για τις γιορτές η ελίτ της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας και σόουμπιζ.

Εκτός από τον Valentino και τον Ηλία Ψινάκη, στο Γκστααντ πέρασαν τις γιορτές η Madonna με τα παιδιά της και φίλους της, η ηθοποιός του Χόλιγουντ Ann Hathaway και πολλοί άλλοι διάσημοι. Μάλιστα, άλλαξαν όλοι μαζί χρονιά στο υπέροχο σαλέ του σχεδιαστή.

Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News