Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ: Δείτε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να ποζάρει γumνή

Δείτε την φωτο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποφάσισε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα μέσα από την εκστρατεία του περιοδικού Down Town για την ενημέρωση και την πρόληψη για το AIDS.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» ήταν μία από τους 45 διάσημους Έλληνες που δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνοί για το νέο τεύχος του περιοδικού.


6 σχόλια:

  1. αντε βρε με της μαλ... σας, σιγα τα ωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεια μου η παρθενα απ την αψαλο πιο καλη είναι ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μέ τί κριτήρια τά διαλέγεις Σταυράκη; θέμα ειναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΤΟ ΤΟΥ 2010, ΠΗΡΑΜΕ ΠΗΡΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News