Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Τον Σουλτς προτείνει ως υποψήφιο καγκελάριο με το SPD ο Γκάμπριελ

Διαβάστε λεπτομέρειες

Τον τέως πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς προτείνει ως υποψήφιο καγκελάριο της Γερμανίας με τη σημαία του SPD o επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα διεκδικήσει την καγκελαρία στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.

«Αν ήμουν υποψήφιος, θα αποτύγχανα και μαζί μ' εμένα και το SPD», δήλωσε στο περιοδικό Stern ο κ. Γκάμπριελ, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αντικαγκελάριος, υπουργός Οικονομίας και πρόεδρος του κόμματος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κ. Σουλτς έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί καγκελάριος.

Σύμφωνα με πηγές στη συνάντηση των στελεχών του SPD, στην οποία ο κ. Γκάμπριελ ανακοίνωσε την απόφασή του, ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών εξήγησε ότι ο κόσμος τον συνδέει με τον «μεγάλο συνασπισμό» (κεντροδεξιών Χριστιανοδημοκρατών και κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών) και ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News