Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Πολυκάρπη: Super εθελοντική ομάδα 2017

Super εθελοντική ομάδα 2017

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά, εν όψη της εορτής των Θεοφανίων έγινε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ καθαρισμός στο ποτάμι καθώς επίσης και κατά μήκος του υπόλοιπου ποταμιού το οποίο είχε να γίνει χρόνια, από μέλη του συλλόγου νεολαίας Πολυκάρπης, και με την βοήθεια του πρώην προέδρου Τ.Κ. Πολυκάρπης κ. Ιωαννου Ευστράτιο, και του κ. Πασχαλιδη Δαμιανού ο οποίος χωρίς χρήματα πρόσφερε της υπηρεσίες του, τα μηχανήματα του, και σε όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα έβαλε καύσιμα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για το χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News