Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τουρίστας πήγε να βγάλει selfie με κροκόδειλο και τον δάγκωσε

Παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Μια selfie παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ένα Γάλλο τουρίστα καθώς στην προσπάθειά του να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με έναν κροκόδειλο, εκείνος τον δάγκωσε.

Το περιστατικό συνέβη στο δημοφιλές εθνικό πάρκο της Ταϊλάνδης, Κάο Γιάι,την Κυριακή το απόγευμα. Το πάρκο είναι γεμάτο με μονοπάτια , πυκνή ζούγκλα και καταρράκτες.

«Ήθελε να βγάλει selfie με τον κροκόδειλο ο οποίος ήταν ξαπλωμένος δίπλα σε ένα ρυάκι» δήλωσε ένας υπάλληλος του πάρκου στο Γαλλικό Πρακτορείο, ζητώντας να μην κατονομαστεί επειδή δεν έχει την εξουσία να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.

«Εκείνος τρόμαξε και τον δάγκωσε στο πόδι» πρόσθεσε.

Αξιωματούχος δήλωσε ότι δύο κροκόδειλοι έχουν εγκατασταθεί εδώ και δύο χρόνια στο συγκεκριμένο σημείο στο πάρκο και γι΄αυτό υπάρχουν και ανάλογες προειδοποιητικές πινακίδες.

Ωστόσο, ο Γάλλος τουρίστας είτε τις αγνόησε, είτε δεν τις πρόσεξε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται να ανακάμψει.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News