Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ρέμος: Ο Μητσοτάκης μού είπε ότι βλέπει το Rising. Κατέβασε και την εφαρμογή για να ψηφίζει

"Μου είπε ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το Rising Star"

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε χτες κατά τη διεξαγωγή του Rising Star ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί το σόου και μάλιστα έχει κατεβάσει και την εφαρμογή!

Αφορμή ήταν η συνάντηση που είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής με τον πρόεδρο της ΝΔ την περασμένη εβδομάδα. Ο παρουσιαστής του σόου, Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε στο περιστατικό και τον ρώτησε τι συζήτησαν.

"Μου είπε ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το Rising Star", είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής προσθέτοντας πως έχει κατεβάσει στο κινητό του και τη σχετική εφαρμογή, αν και δεν έχει προλάβει να ψηφίσει πολλές φορές.

"Ήταν μία πολύ φιλική κουβέντα. Και καλό είναι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, κάποια στιγμή επιτέλους να βρεθούν με κόσμο, με διαφορετικό κόσμο, που έχουν πραγματικά να τους πούνε τι συμβαίνει στην κοινωνία. Και όχι να είναι αποστειρωμένοι μέσα στα γραφεία τους" τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

"Εγώ έκανα μια φιλική κουβέντα. Είμαι ανοιχτός στο να κάνω κουβέντα με οποιονδήποτε" συμπλήρωσε, και τόνισε πως η συνάντηση δεν ήταν πολιτική και ότι δεν σκοπεύει να πολιτευτεί.

"Ψηφίζω μόνο Rising Star", απάντησε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είχαμε καμμιά αμφιβολία αντωνακη. Άντε τώρα όλοι μαζι κουληδες σακηδες μπουληδες να μας σωσετε. Πόσο πιο κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News