Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina στην Κωνσταντινούπολη

Η εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει πως μαζί του ήταν και ο τεσσάρων ετών γιος του

Ο δράστης που αιματοκύλισε το κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Τουρκία.

H σύλληψή του έγινε στο προάστιο Εσένγιουρτ της Κωνσταντινούπολης σε ένα σπίτι φίλου του, 40 περίπου χιλιόμετρα από το κλαμπ.

Η εφημερίδα Χουριέτ αναφέρει πως μαζί του ήταν και ο τεσσάρων ετών γιος του.
Μάλιστα, τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν και φωτογραφίες του δράστη από τη σύλληψη, ο οποίος φαίνεται αρκετά χτυπημένος.

Ο δράστης ονομάζεται Αμντουλκαντίρ Μασαρίποφ και έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, ενώ χρησιμοποιούσε την κωδική ονομασία Αμπού Μοχάμεντ Χορασανί.

Ο δράστης είχε εισβάλει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης σκοτώνοντας εν ψυχρώ 39 άτομα και από τότε βρισκόταν σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News