Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πώς νιώθεις μετά το one night stand;

Ο ανδρικός πληθυσμός απολαμβάνει περισσότερο από το γυναικείο το περιστασιακό σεξ

Μια νέα νορβηγική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Evolutionary Psychology αποκαλύπτει πώς νιώθουν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες μετά το σεξ της μιας βραδιάς.

Σε αυτή πήραν μέρος άτομα από 19 μέχρι και 37 ετών και αναλυτικά, μια στις τρεις γυναίκες τόνισε πώς είναι ικανοποιημένη, ενώ στους άντρες, το ποσοστό που ήταν επίσης ικανοποιημένο ξεπερνούσε το 50%. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την απόρριψη μιας πρότασης για one night stand, οκτώ στις δέκα γυναίκες πρόσθεσαν πώς είναι χαρούμενες που είπαν το όχι, ενώ στους άντρες, το ποσοστό αυτό έφτασε το 43%.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, ο ανδρικός πληθυσμός απολαμβάνει περισσότερο από το γυναικείο το περιστασιακό σεξ και αυτό έχει να κάνει με ζητήματα εξέλιξης. Δηλαδή η γυναίκα έχει μάθει να προσέχει πολύ, αφού υπάρχει ο κίνδυνος της εγκυμοσύνης, ενώ ένας άνδρας μπορεί να κάνει παιδιά με διαφορετικές συντρόφους και θεωρείται εξελικτικά …επιτυχημένος.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News