Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η μακάβρια ρύθμιση στο Facebook που όλοι πρέπει να κάνουμε

Τι συμβαίνει λοιπόν με το λογαριασμό μας στο Facebook

Σε μία εποχή όπου πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «ριζώσει» για τα καλά στην καθημερινότητα, η ψηφιακή «ζωή» μας φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη σημασία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές σε αυτή, όπως αντίστοιχα και στην κανονική.

Τι συμβαίνει λοιπόν με το λογαριασμό μας στο Facebook, όταν θα έχουμε φύγει από τη ζωή; Μακάβριο έτσι; Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το γεγονός αυτό δεν πρέπει να τύχει της προσοχής μας και να φροντίσουμε, όσο πιο νωρίς μπορούμε, να το διευθετήσουμε.

Γι' αυτόν τον λόγο, το Facebook έχει ειδική ρύθμιση προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να ορίσει έναν διαχειριστή, ο οποίος θα αναλάβει το προφίλ του μετά θάνατον.

Για να προβείτε στη προκειμένη μακάβρια ρύθμιση, αρκεί να ακουθήσετε τα εξής 3 βήματα στο μενού της δημοφιλούς πλατφόρμας: Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News