Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Σε άθλια κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος – "Οι φλέβες του σπάνε, αιμορραγεί, οι κοριοί του πίνουν το αίμα"

O Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση

Ο άλλοτε κραταιός άνδρας της πολιτικής, ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε για μίζες και "μαύρα λεφτά" και οδηγήθηκε στη φυλακή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος "λιώνει" στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη (που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους) και ο συνήγορός του Ιωάννης Παγουρόπουλος.

Λίγες μέρες πριν καταθέσει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής του, έρχονται στο φως οι ισχυρισμοί πως ο 77χρονος, σήμερα, Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται να νοσηλευτεί σε αποστειρωμένο περιβάλλον.

Πριν μερικές μέρες, στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος είχε αποκαλύψει πως δέχτηκε τηλεφώνημα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού. «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό - μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα». Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν!».


Τα προβλήματα υγείας του 77χρονου καταδικασμένου πρώην υπουργού επιβεβαίωσε, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του E και ο συνήγορός του, Ιωάννης Παγουρόπουλος. Περιέγραψε με λεπτομέρειες την κατάσταση, λέγοντας πως τα πόδια του Τσοχατζόπουλου αιμορραγούν τόσο πολύ καθώς έχουν σπάσει οι φλέβες του, που δεν μπορεί να φορέσει ούτε κάλτσες ούτε παπούτσια. Και πως οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς.

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς (…) ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Αποκάλυψε δε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και τον 11χρονο, σήμερα, γιο τους. Όλα αυτά ενώ ετοιμάζει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης, η οποία θα κατατεθεί την προσεχή Τετάρτη (01.02.2017).

Και ο δικηγόρος του «προειδοποιεί» πως αν και αυτή η αίτηση αποφυλάκισης έχει την εξέλιξη των προηγούμενων θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Αυτή η αίτηση θα διαφέρει από τις προηγούμενες, η ιατρική κατάσταση σήμερα είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Αν αποτύχουμε και 4η φορά, πέρα από την κλονισμένη υγεία, η κλονισμένη ψυχολογία θα τον οδηγήσει, φοβάμαι, σε ανεπίστρεπτες καταστάσεις».


11 σχόλια:

  1. Μας δουλευετε τωρα αλλα ενταξει αμφιβαλω και αν ειναι φυλακη αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα τωρα σοβαρεψου, ποτε δεν ημουν πασοκος αλλα πιστευω οτι η δημοκρατια ειναι μεγαλοψυχη, αλλλωστε ο τυπος τιμωριθηκε, ελεος, 78 ετων ειναι, ας παει σπιτι του να ζησει τα υπολοιπα χρονια της ζωης του, εδω εγκληματιες και κυκλοφορουν ελευθεροι, ελεος.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΓΚΙΟΥΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΕ ΡΕ 9.56, ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Λυπησου τον εαυτο σου που η γυναικα σου ειναι αλλου

      Διαγραφή
  2. Ο γέρος Καραμανλής είχε πει κάποτε όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαίως και είναι κρίμα ο άνθρωπος. Όμως καταδικάστηκε. Πρέπει να λες στη ζωή σου έπαιξα - έχασα αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου. Εξ αιτίας της δικής του κυβέρνησης και των άλλων που δυστυχώς είναι απόντες από τον κορυδαλλό, σήμερα κάποιοι βρίσκονται στην ίδια με αυτόν κατάσταση αλλά χωρίς να φταίνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !!!!!!!!! Απολυτα σωστος.. μην αναφερω κ τον κοσμακι π οπλησε το περιστροφο κ αυτοκτονησε μη μπορωντας να θρεψει την οικογενεια... Λυπουμαι για την κατασταση τ..αλλα αυτη ειναι η τιμωρια κ πρεπει να την δεχτει.. οταν ετρωγε εις βαρος μας??

      Διαγραφή
  4. Εγκλήματα έκανε ο τύπος αλλά η τιμωρία του πιστεύω ήταν παραδειγματικη και η ταπεινωση του ακόμα μεγαλύτερη. Ας του χαρίσουν έστω ένα πιο αξιοπρεπές τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον 10:53. Και την αμέσως επόμενη στιγμή, με "στιγμιαίο" νόμο δεν έστειλε σε δίκη-έστω- πάααρα πολλούς χουντικούς. Να σου θυμίσω επίσης ότι και ο Παττακός ισόβια ήταν, αλλά πόσα χρόνια έχει που αποφυλακίστηκε και ζούσε μια χαρά και έδινε συνεντεύξεις; Όπως και πολύ πραξικοπηματίες ισοβίτες, όπως ο αδελφός του αρχιπραξ..., και δεν συμαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΣΑΣ ΖΟΡΙΖΗ ΑΝ ΒΓΗ ...ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ 250 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 210 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ 40 ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ 20 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα προφανως δεν σ ελειψε κανενα ευρω εως τωρα. Κανενα παιδι σ δν πηγε ν δουλεψει στα 14, κανενας παππους σ δεν εμεινε χωρις ρευμα κ φαρμακα,κανενας θειος σ δεν αυτοκτονησε.. να αναλαβει ευθυνες κ να τα περασει με το κεφαλι ψηλα.οπως οταν παντρευοταν την δικια τ με ολες τις δοξες κ τιμες.αντε γεια ρε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News