Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιαγιά επέστρεψε το εγγόνι της στο μαιευτήριο γιατί ήταν πολύ... άσχημο

Πρωτοφανές περιστατικό

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι υπεύθυνοι ενός μαιευτηρίου στην Κολομβία όταν είδαν μια γυναίκα να τους παραδίδει ένα νεογέννητο κατηγορώντας τους ότι δεν ήταν το δικό της εγγόνι, όπως τους είπε, γιατί ήταν πολύ άσχημο για να προέρχεται από την οικογένειά της.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σάντα Μάρτα της βόρειας Κολομβίας με τη γιαγια΄να υποστηρίζει ότι είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική στο αίτημά της καθώς, όπως της εξήγησαν, το μικρό αγόρι ήταν το μοναδικό αρσενικό μωρό που είχε γεννηθεί την επίμαχη ημερομηνία και άρα ήταν φύσει αδύνατον να έχει γίνει μπέρδεμα.

Επειδή, ωστόσο, το επιχείρημα αυτό δεν έπειθε τη γυναίκα, η οποία έφτασε στο μαιευτήριο μαζί με τη μητέρα του παιδιού, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να γίνει και επιπλέον γενετικός έλεγχος, ο οποίος απέδειξε ότι το μικρό αγόρι ήταν όντως εγγόνι της γιαγιάς.

Όσο για τη γιαγιά υποβάλλεται σε ψυχιατρικό έλεγχο μέτα το επιχείρημα που προέβαλε κατά του ίδιου της του εγγονού.

Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News