Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος - Είχε διαγραφεί από τη Φώφη Γεννηματά

"Πολιτική μου βούληση είναι η ένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης"

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικης Συμπαράταξης επιστρέφει ο ανεξάρτητος βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος, που είχε διαγραφεί από τη Φώφη Γεννηματά, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

«Πολιτική μου βούληση είναι η ένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τα ψηφοδέλτια της οποίας εκλέχτηκα βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015, ανταποκρινόμενος και στις πρωτοβουλίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ενότητα του χώρου», δήλωσε ο Λ. Γρηγοράκος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

4 σχόλια:

  1. Ω θεε μου που εχουμε μπλέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε γεια ρε λίγη μείναμε θα μας διώξεις και μας αντε φύγε έχεις αποτύχει κυρία Φώφη θα μας σκάσεις δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε τώρα Φώφη μου πάρε και την τσακρη πίσω να μας τρελάνεις γιατί τελευταία πολύ ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News