Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Παραλίγο να καεί ζωντανή γνωστή ελληνίδα από ηλεκτρικό υπόστρωμα

Πήρε φωτιά το κρεβάτι της

Κινδύνευσε να καεί ζωντανή η Χρυσηΐδα Δημουλίδου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Η συγγραφέας ξύπνησε μέσα στις φλόγες από βραχυκύκλωμα που είχε προκληθεί στο ηλεκτρικό υπόστρωμα που είχε ξεχάσει αναμμένο!
Η Χρυσηΐδα Δημουλίδου αντέδρασε ακαριαία και με ένα μαξιλάρι σκέπασε τη φωτιά που έσβησε, ευτυχώς, αμέσως. Η περιγραφή της στην επομπή La Biri Biri συγκλονίζει!

«Ξύπνησα τη μέρα της πρωτοχρονιάς με φωτιά δίπλα μου! Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά μου ήταν γρήγορα και την έσβησα αμέσως! Την καπάκωσα με το μαξιλάρι. Έγινε βραχυκύκλωμα και έπεσε η ασφάλεια και ήμουν μέσα στο σκοτάδι. Ξύπνησα από την αναλαμπή της φωτιάς, γιατί νόμιζα ότι ήταν το κινητό μου. Εκείνη τη μέρα ήταν να πάω σε ρεβεγιόν. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχα φύγει από το σπίτι ή αν είχαν πιάσει φωτιά τα μαλλιά μου.


Πήγα την κουβέρτα στην εταιρεία που την είχα αγοράσει. Την είχα πολλά χρόνια. Την ανοίξαμε και είδαμε ότι ένα συρματάκι που είχε βραχυκυκλώσει έλιωσε το πλαστικό καλώδιο και άρπαξε φωτιά. Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι θα ήμουν τώρα σε κάποιο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη». 



Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News