Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ο Σίμος Σωτηριάδης «κάρφωσε» τους... «εραστές του μικροφώνου και του γυαλιού»!

Σε ποιους αναφέρεται άραγε;

Για «εραστές του μικροφώνου και του γυαλιού» έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κ. Σίμος Σωτηριάδης λίγο πριν εισέλθει στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης κατά την πρώτη Συνεδρίαση του έτους.

Προφανώς, ο Πρόεδρος αναφερόταν σε εκείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι έρχονται στις Συνεδριάσεις, μιλάνε αρκετή ώρα κατά την προ ημερησίας συζήτηση και μόλις ξεκινούν τα θέματα (δηλαδή η ουσία) αποχωρούν συστηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News