Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πρόεδρος Σωσάνδρας: Δήλωση για την αποκατάσταση της υδροδότησης

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου ο οποίος παρά τις πολλές του υποχρεώσεις δεν έφυγε ούτε στιγμή από τις εργασίες και συντόνισε την μεγάλη αυτή προσπάθεια

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίοι εργάστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση της υδροδότησης στην Τ.Κ. Σωσάνδρας.

Παρά το τσουχτερό κρύο, ήρθαν από νωρίς το πρωί και δούλεψαν καταφέρνοντας κάτι πρωτοφανές που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονιά στο χωριό μας: Να βγάλουν την γεώτρηση, να την φτιάξουν και να την τοποθετήσουν ξανά μέσα σε λίγες ώρες.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμο Αλμωπίας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου ο οποίος παρά τις πολλές του υποχρεώσεις δεν έφυγε ούτε στιγμή από τις εργασίες και συντόνισε την μεγάλη αυτή προσπάθεια. Τον ευχαριστώ, γιατί με τη συμπεριφορά του έδειξε ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για το χωριό μας και τα προβλήματά μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ
ΜΗΝΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μπραβο και στους υπαλληλους υδραυλικους της ΔΕΥΑ που εργαστηκαν μεσα σε αντιξοες συνθηκες για το καλο των κατοικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και συγχαρητήρια για τη Σωσάνδρα, αλλά με τον Αρχάγγελο βρε παιδιά της ΔΕΥΑ τι θα γίνει; 6 μέρες τώρα το μισό χωριό είναι χωρίς σταγόνα νερό! Πόσο καιρό ακόμα; Τελειώνει και η υπομονή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News