Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τζορτζ Μάικλ: Εθισμένος στο ναρκωτικό του σ@ξ

Το συγκεκριμένο ναρκωτικό καταναλώνεται είτε από το στόμα είτε με σύριγγα ή με κουταλάκι

Ενώ οι αρχές περιμένουν ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μετά τον μυστηριώδη θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, ένας πρώην σύντροφός του αποκάλυψε νέα σοκαριστικά μυστικά.

Ο πρώην σύντροφος του George Michael, Paul Stag, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής των Wham! ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό του σεξ Liquid G. "O Τζορτζ ήταν τρελός για το G. Είναι 100% σίγουρο πως θα είχε πάρει ναρκωτικά την παραμονή των Χριστουγέννων", δήλωσε στη The Sun.

Αποκάλυψε πως χορηγούσε στον Τζορτζ Μαικλ σε τακτική βάση το ναρκωτικό του σεξ σε μικρά μπουκαλάκια σαμπουάν. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό καταναλώνεται είτε από το στόμα είτε με σύριγγα ή με κουταλάκι. "Ήταν απίστευτα σεξουαλικά ενεργός και στο μυαλό του τα ναρκωτικά σήμαιναν σεξ και το σεξ σήμαινε ναρκωτικά. Πιστεύω ότι δεν τα ξεχώριζε μέχρι τον θάνατό του" τόνισε ο Paul που έβγαινε μαζί του από το 2004 μέχρι το 2013.

Ο ιδιοκτήτης στούντιο πορνό αφηγήθηκε πολλά βρώμικα μυστικά του Τζορτζ Μάικλ. "Υπήρχαν πολλά βράδια που ο Τζορτζ λιποθυμούσε γυμνός ή ντυμένος. Έπρεπε να του βγάλω τα ρούχα, να τον βάλω στο κρεβάτι και να κλείσω ό,τι είχε μείνει ανοιχτό στο σπίτι. Τον είδα να καταρρέει πολλές πολλές φορές".

Ήξερε πως ο Τζορτζ Μάικλ ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό του σεξ ακόμα και μετά τον χωρισμό τους και βασιζόταν στον Paul για να τον προμηθεύσει ναρκωτικά. "Θα έπαιρνε ναρκωτικά και θα σκότωνε την ώρα του με μουσικά κουίζ, κουβεντιάζοντας για ανθρώπους που ξέρει μέχρι που θα ενεργούσε το G. Τότε ξαφνικά θα μου έλεγε "είμαι έτοιμος τώρα, πάμε να κάνουμε σεξ".

"Δεν μπορώ να θυμηθώ μια φορά που έκανα σεξ με τον Τζορτζ Μάικλ που να μην είχε πάρει ναρκωτικά. Οπότε το να μην είχε πάρει ναρκωτικά την παραμονή των Χριστουγέννων ακούγεται γελοίο σε μένα", σημείωσε για το ναρκωτικό που μπορεί να σκοτώσει αν ληφθεί σε μεγάλες ποσότητες ή αναμεμειγμένο με άλλες ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News