Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Κοντομηνάς: Σπάνια βραδινή έξοδο με την συνοδό του! (ΦΩΤΟ)

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον ισχυρό άντρα του Alpha με την συνοδό του, τρεις μήνες μετά την πρώτη τους επίσημη έξοδο σε καλλιτεχνική βραδιά

Σπάνια βραδινή έξοδο έκανε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνοδευόμενος από την γοητευτική καθηγήτρια του Πανεπιστημίου που το τελευταίο διάστημα είναι συνεχώς στο πλευρό του. Η κομψή Λόρυ ζει στις Η.Π.Α., έχει μια κόρη γύρω στα 30 και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον ισχυρό άντρα του Alpha με την συνοδό του, τρεις μήνες μετά την πρώτη τους επίσημη έξοδο σε καλλιτεχνική βραδιά. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, οι δυο τους έφθασαν μαζί στο χώρο της εκδήλωσης που έγινε με αφορμή τα 10 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Κούρκουλου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μάλιστα, συναντήθηκε με την Μαριάννα Λάτση και τον Ηλία Ψινάκη και θαύμασε την ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού...

5 σχόλια:

  1. Ήθελα να ήξερα αν τον παππού αυτόν θα τον κοίταζε η κυρία, πεσμένο σε μια πλατεία και εκλιπαρώντας για βοήθεια, αν δεν ήταν αυτός που είναι. Λεφτα λεφτα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί νά κανουμε καί εμείς θά ζήσουμε καί ας ειμαστε φτωχοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν σού εταξε παλάτια λίρες καί στολίδια πεταξέτην τήν καρδιά σου μέσα στά σκουπίδια, με τό κωλόγερο θέλεις νά γυρνάς τά λεφτά ειναι η αιτία που μέ παρατάς. Καταραμένη φτώχεια. Αχ ρέ γαμώτο.....βάλε μιά γράπα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΧΑ'Ι'ΔΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ; ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΝΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ; ΤΌ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νά χαρώ τό φιλαράκι μου τό κοντομηνά. Στά δύσκολα θά ειμαι κοντά σου αν δηλαδή χρειάζεσαι βοήθεια στή παρούσα φάση ειμαι εδώ. Πάντα βοηθάω σε τέτιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News