Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Νάργες - Μουρούτσος: Τρυφερά τετ α τετ σε νυχτερινή έξοδο (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Ποιοι χωρίζουν; Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος, πάντως, όχι!

Ιδού και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία αποδεικνύουν ότι η σχέση του ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο και της παρουσιάστριας εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά θερμή, περίπου δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους.

Στον απόηχο της φημολογίας που τους ήθελε να περνούν σοβαρή κρίση, βγήκαν για διασκέδαση εκεί που τραγουδούν οι Mελisses, και κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα πολύ τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους έδωσαν και πήραν.

Με τις θερμές αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά το ζευγάρι ξεκαθάρισε μια και καλή το status της αισθηματικής ζωής του.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News