Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ακρίτας Σωσάνδρας: Στόχος μας ειναι το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο από την χθεσινή βραδιά

Με κάθε επίσημο τρόπο ξεκαθάρισε τους στόχους του Ακρίτα Σωσάνδρας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Στούπης, στην χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο κύριος Στούπης εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας, δήλωσε πως στόχος δεν είναι απλά η άνοδος στην Α1 κατηγορία, αλλά το πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν παρόντες όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πολλοί οργανωμένοι οπαδοί, μέλη του "Πρασίνου Στρατού " και επίσης κάποιοι από τους χορηγούς της ομάδας.

Ο Ακρίτας Σωσανδρας έχει αποκτήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Χρήστο Καραγιαννιδη από το Λυκόστομο, ενώ πλέον ο Θοδωρής Δέλλιος θα συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τυχερός της χθεσινής βραδιά ήταν ο Νίκος Τσίκος που πήρε το "δωράκι" του από την διοίκηση.

Δείτε τις φωτο από την χθεσινή βραδιά:











5 σχόλια:

  1. Ρε Καραγιανιδη οτι και να κανεις ο Στουπης ο Πετρος ειναι ποιο ομορφος απο σενα, γιατι δεν τον βγαζεις καλες φωτογραφιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΑΝΙΟΥΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΡΜΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Ι ΔΙΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗ Α 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοσ μεταγραφικοσ στοχοσ του δουμου ειναι ο γιαννουλιδησ απο παναγιτσα.ειναι αληθεια κοουτσ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News