Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό Ίδας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό Ίδας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Γεωργίου, κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη και κ. Γιώργο Γούδη. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Βένου.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου. Ο Διευθυντής κ. Πέτρος Ζέρζης αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει σήμερα με τον Δήμο Αλμωπίας και υπογράμμισε ότι ιδιαίτερα στα λειτουργικά ζητήματα του σχολείου ο Δήμος δρα με αποτελεσματικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γεωργίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε κάποια μικρά ζητήματα που υπάρχουν στο σχολείο και τόνισε ότι η μεγαλύτερη ανάγκη έχει να κάνει με την αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη παρέμβαση –όπως και κάποιες άλλες μικρότερες παρεμβάσεις, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο και τον Παιδικό Σταθμό του χωριού, δύο δομές που στεγάζονται σε πολύ καλά διατηρημένους χώρους, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν την φροντίδα και τη θαλπωρή των δασκάλων τους. Εκεί υπήρξε επικοινωνία με το προσωπικό και υπογραμμίστηκε η εύρυθμη λειτουργία τους και η άψογη συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας. Επιπλέον, υποδείχτηκαν κάποια μικρά ζητήματα για τα οποία θα δρομολογηθεί άμεσα η επίλυσή τους.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Βρισκόμαστε όσο πιο συχνά μπορούμε στα σχολεία μας, εκεί όπου τα παιδιά μας παίρνουν τα πρώτα τους εφόδια για τη ζωή. Ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, καθώς θεωρούμε αξίζει μεγάλης προσοχής. Θέλω να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστο Γεωργίου, ο οποίος κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε όποιο σχολείο αν επισκέπτομαι. Επίσης, πολύ καλή δουλειά γίνεται και στους Παιδικούς Σταθμούς, όπου ο συνεργάτης μου Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Χρήστος Δόντσος έχει καταφέρει την εύρυθμη λειτουργία τους με σωστό προγραμματισμό και δουλειά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Διευθυντές, τους Εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό, καθώς επίσης και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στο δύσκολο έργο τους».



































2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε μιας και κάνεις τόσα καλά δε μέριμνας και για το κολυμβητήριο μας αν σου είναι εύκολο σε παρακαλούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο δήμαρχε είσαι
      Παντού κάνεις πολλά
      για τα παιδιά έτσι και
      Εμείς στην Λαγγαδια νιώθουμε έρχεται η
      Ώρα για το όνειρο
      Καινούργια παιδική χαρά
      31 παιδιά Λαγγαδια
      Περικλεια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News