Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρά προβλήματα στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάρπης: Για άμεσες παρεμβάσεις δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάρπης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από εκπροσώπους των Συλλόγων που στεγάζονται στο συγκεκριμένο χώρο, με αφορμή την πρόσφατη ηλεκτρολογική βλάβη που προκλήθηκε στο κτίριο.

Αν και πρόκειται για ένα καλό κτίριο, η εικόνα που παρουσιάζει είναι πολύ κακή, καθώς όπως διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο άνθρωποι του χωριού, έχει να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια και έχει αφεθεί στην τύχη του καθώς κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο δεν υπήρξε σχετική μέριμνα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σήμερα σοβαρά προβλήματα τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην υγρασία των χώρων αλλά και στην ανάγκη για συντήρηση και ελαιοχρωματισμό, όπως βλέπετε και στις εικόνες που συνοδεύουν το παρόν δελτίο τύπου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η δική μας Δημοτική Αρχή είναι παρούσα και έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Το Δημοτικό Κατάστημα είναι ένα ακόμα μνημείο αδιαφορίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής η οποία δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ για τη συντήρηση των δημοτικών κτιρίων, αφήνοντάς τα στην τύχη τους. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η συντήρηση τέτοιων κτιρίων, ώστε να λειτουργούν σωστά και να εξυπηρετούν τους κατοίκους των χωριών μας. Γι’ αυτό το λόγο, προγραμματίζουμε άμεσα παρεμβάσεις συντήρησης και ελαιοχρωματισμού του Δημοτικού Καταστήματος Πολυκάρπης, το οποίο πέρα από τις υπηρεσίες της Κοινότητας, φιλοξενεί και τους Συλλόγους του χωριού». 












20 σχόλια:

  1. αληθια τι προσφερει αυτο στους κατοικους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΗ. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ........ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ., ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΣΙΧΑΘΙΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από που βρίσκει χρήματα αυτη η δημοτική αρχή ρε παιδια? ξέρει κανείς ?

      Διαγραφή
  3. ESU 4:33 pou les t prosferei to ktirio stous katoikous logika den eisai apo thn Polukarph kai den exeis idea t mas prosferei gia auto mhn les polla ... dld me ta legomena s prepei na to afhsoume na pesei ? epishs tetoio ktirio den exei kanena xwrio ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πράγματι 3,5 χρόνια επί ΠΑΣΟΗ δεν προσέφεραν τίποτα, και παρόλα αυτά ψήφησαν ΠΑΣΟΗ. Δηλαδή τους ανίκανους. συγχαρητήρια δήμαρχε για το ενδιαφέρον σου και την άμεση παρέμβαση σου για την αυτοψία του χώρου. Και επίσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την μετακόμιση του Νηπιαγωγείου Πολυκάρπης σε ένα χώρο ο οποίος ήταν παραμελημένος χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο για το ενδιαφέρον του!Αλλα αφού στεγάζονται σύλλογοι δεν οφείλουν να το συντηρήσουν τόσα χρόνια αυτό το κτήριο; Αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων,αν το συντηρούσαν κάθε χρόνο δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το χαλι6.Μην θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i polikarpi exei ton proedro tis mporite kirie dimarxe gia to kalo tou xoriou na ton stirijete kai as aniki se ali parataji kai oxi merikous pou me to onoma tis ginekas tou 8eli na legete proedros eno den exei kanena tipika ajioma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.27 mazi sou aderfe.. To ktirio auto einai apo to 1980 .. Exoun perasei apo tote 10 dimotikes arxes.. Den mporoume emeis na krinoume mono tin proigoumeni.. Gia ayto sigkentro8ite kai min to pate kommatika to 8ema.. Aytos einai o dimarxos mas.. Aytos einai proedros tou xoriou mas.. As enwsoun tis dinameis tous kai na doume to apotelesma..kai meta 8a krinoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ξέρω αν υπάρχει η οικονομική άνεση για τέτοια έργα και ούτε γνωρίζουμε το κόστος τους.Σίγουρα όμως είναι θετικές επεμβάσεις που κάνουν καλό σε κάθε χωριό.Είναι δημοτική περιουσία αυτα τα κτίρια.Τα έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες.Ας ελπίσουμε ότι η Αλμωπία ενωμένη θα προοδεύει .Κάθε περίεργο το κριτικάρουμε αλλά κάθε θετικό το επικροτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:57 κόψε τις μαλακ....κομπλεξικε και άνοιξε τα μάτια σου ο πρώην και νην πρόεδρος έχει κάνει και κάνει πολλά για το χωριό. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το μαυρο χαλι στο κτιριο της κοινοτητας της Περικλειας σας εχει ενημερωσει η προεδρινα? Τρεις μερες τη βλεπαμε να αδειαζει νερα μιας και σπασανε οι σωληνες του καλολιφερ επειδηδεν εχει μπει πετρελαιο τα τελευταια χρονια.αλλιως θα τα αναβε στα μεγαλα κρυα.καμμια θερμανση δε δουλευει το ταβανι σταζει τα ντουβαρια μεσα στην υγρασια.μαυρο χαλι αλλα ποιος να τα φτιαξει.αν ειχαμε λουτρα και μεις κατι θα γινοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περικλεια Λαγκαδια υπάρχουν
    Πολλά προβλήματα είμαστε
    δεκαετίες πίσω βοήθεια στους
    Φτωχούς και στους αδυναμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασου την κατασταση και χωρις τη σουλα φιλε

      Διαγραφή
  13. Polukarpiotes 6:27 8:01 koitate ligo kai thn ousia kai tha dite poios to paei komatika.o dhmarxos exei k allous proedrous pou sunergazete apsoga pou den einai tis parataksis tou, mhpos den thelei na sunergasti o proedros?? Leo tora.. Epi pasoh htan proedros kai oriste ta apotelesmata. As mhn rixnoume euthines kai ta komatika kratane piso tous neous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φίλε απ την Περίκλεια είσαι ήρωας και μόνο που κατοικείς στο χωριό σου.Αξιος.Είναι ώρα ο Δήμος αλλα και η περιφέρεια να σε βοηθησουν.Εχουν ζητήσει οι κάτοικοι του χωριου βοηθεια εκτος απτο Δήμο και απ τους βουλευτες και απ την περιφέρεια? πήγατε καπου? ο Δήμος δεν μπορεί να τα κάνει όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλευτης?περιφερεια?ειμαστε λιγοι ψηφοθηεννοω..σημερα το ιατρειο μεταφερθηκε στο καφενειο του Φωτη λογω ελλειψης θερμανσης. Δεν λειτουργει ουτε το κλιματιστικο. Κουβαλησε η προεδρινα χθες δυο αεροθερμα αλλα δε ζεσταθηκε ο χωρος..σαν πολιτιστικος χωρος δε μπορει να λειτουργησει γιατι ειναι χωρισμενος σε δωματιακια.ηρωες ειμαστε εχεις δικιο μα πιο μεγαλη ηρωιδα ειναι η σουλα που δεν σταματαει ποτε.και μονη της τις περισσοτερες φορες .κανεις αλλος δεν ενδιαφερθηκε ποτε για τα δυο αυτα ακριτικα χωρια

      Διαγραφή
  15. Ο ΜΌΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΘΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΊΡΙΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΥΛΟΓΓΩΝ Η ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ,ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re plikarpiotes otan eklegete kapios proetros stin pollikarpi gia pion logo ton ΨIFIZOUME GIA NA PERNI TA 300E PIO ITANE TO ENDIAFEROTOU GIAFTO TO KTIRIO 3 XRONIA EITANE ME TON PASOI. OXI PESTEMOU TI EKANE.KOUNAFIA E KOUNAFIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περικλεια Λαγκαδια βρίσκονται
    σε δύσκολη θέση ειδικά
    αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν
    υποδομές εδώ και χρόνια
    δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News