Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι η καλύτερη διαφορά ηλικίας για μια πετυχημένη σχέση;

Εσύ ξέρεις ποια είναι η ιδανική διαφορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για μια πετυχημένη σχέση;

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από αυτή εδώ τη στήλη θα διάβασες σίγουρα ποια είναι τα τρία πράγματα που κάνουν καθημερινά τα ευτυχισμένα ζευγάρια και διατηρούν τον έρωτα και τη φλόγα ζωντανή στη σχέση τους.

Για να φτάσουμε όμως στην ευτυχισμένη σχέση πρέπει να περάσεις από το βήμα που πρέπει να τη διατηρήσεις σταθερή και σε αυτό μεγάλη σημασία παίζει και η διαφορά ηλικίας φυσικά! Εσύ ξέρεις ποια είναι η ιδανική διαφορά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι για μια πετυχημένη σχέση;

Σύμφωνα λοιπόν με μία μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Emory, αποδείχθηκε πως τα ζευγάρια με έναν χρόνο διαφορά ηλικίας έχουν 3% πιθανότητες να χωρίσουν. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα τα πράγματα έχουν ως εξής: 18% πιθανότητες για χωρισμό έχουν τα ζευγάρια με έως και 5 χρόνια διαφορά, 39% πιθανότητες με 10 χρόνια διαφορά και 95% πιθανότητες, εάν η διαφορά ηλικίας είναι πάνω από 20 χρόνια.

Έπειτα από την ανάλυση 3,000 ζευγαριών, οι ερευνητές κατέληξαν πως όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουν να χωρίσουν. Αυτός ο κανόνας όμως έχει και μία άλλη παράμετρο. Οι στατιστικές έδειξαν, πως τα ζευγάρια που κατάφεραν να περάσουν το σήμα των 2 χρόνων (σχέσης) έχουν 43% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν, όποια κι αν είναι η διαφορά ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News