Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Καθαρισμός ρεμάτων και αγροτικών δρόμων σε Εξαπλάτανο, Κωνσταντία, Μηλιά - Ριζοχώρι, Φιλώτεια

Δελτίο τύπου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ). ΚΟΣΤΟΣ: 7.977,78 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Άλλη μια παρέμβαση που συμβάλει στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε τον καθαρισμό χωμάτινων αυλακιών, καναλιών, ρεμάτων και ταυτόχρονα τη συντήρηση δρόμων. Οι παρεμβάσεις αφορούν στις Τοπικές Κοινότητες Κωνσταντίας, Μηλιάς-Ριζοχωρίου, Φιλώτειας, καθώς επίσης και Εξαπλατάνου.

Το συνολικό κόστος του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 7.977,78 ευρώ και εντάχθηκε στην Πολιτική Προστασία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Με αυτές τις παρεμβάσεις θελήσαμε να διαφυλάξουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας και παράλληλα να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που είχαν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια. Όπως τόνισα και στην αντίστοιχη παρέμβαση που αφορούσε στην Δ.Ε. Αριδαίας, έτσι και στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που εκτός από την αντιπλημμυρική θωράκιση που προσφέρει, διευκολύνει τους αγρότες στις εργασίες τους και με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε για άλλη μια φορά ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει τη διάθεση να παλεύει καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της γενικότερης κρίσης και να δίνει λύσεις σε προβλήματα πολλών ετών».






















5 σχόλια:

  1. Καλη ενεργεια δεν λεω..αλλα ρε παιδια ποιος ο λογος να το κανετε τωρα και δεν τα κανατε το καλοκαιρι που ο κοσμος ειναι στα χωράφια ;και ολα τα αυλακια ηταν γεματα απο χορτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Ή ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα αυτά.
    Τον τσιμενταύλακα στον κεντρικό δρόμο της Σωσάνδρας πότε θα το καθαρίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα που τα χορτα ειναι ξερα η εικονα των αυλακιων ειναιπιο ξεκαθαρη και βλεπεις που υπαρχει προβλημα σοβαρο.οταν πυκνωσει η βλαστηση ειναι δυσκολοτερο .ψαχνουμε μεσα στα χορτα για να βρουμε το αυλακι και αντε να ξεριζωθουν χλωρα οπως ειναι..καποιος που εχει τη σχετικη πειρα απο αν αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News