Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Νηπιαγωγείο Πολυκάρπης: Μεταφέρθηκε σε έναν χώρο «στολίδι» (ΦΩΤΟ)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το Νηπιαγωγείο Πολυκάρπης έδειξε ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάστασή του από το παλιό κτίριο που παρουσίαζε σοβαρές δυσλειτουργίες, όπως για παράδειγμα με τη σκεπή που είχε υποστεί σημαντικές φθορές λόγω παλαιότητας, στον χώρο που παλιότερα στεγαζόταν ο Παιδικός Σταθμός του χωριού.

Μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Δήμος Αλμωπίας έδωσε άμεση λύση μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το Καλοκαίρι και σήμερα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο νέο χώρο όπου υλοποιήθηκαν κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης και ελαιοχρωματισμού και έχει όλες τις προδιαγραφές για τα παιδιά που φιλοξενεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτή την προσπάθεια σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του οποίου τα μέλη προσέφεραν εθελοντικά βοηθώντας το έργο του Δήμου Αλμωπίας και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κατά τη μετακόμιση. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Κιουλτζόπουλος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή που στάθηκε ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά σε αυτό το αίτημα και τόνισε ότι υπάρχει μία άψογη συνεργασία.

Ο Ιερέας του χωριού Πατέρας Κωνσταντίνος με τη σειρά του, αφού έδωσε τις ευλογίες του, τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα στο χωριό της Πολυκάρπης και ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους γονείς και τη δασκάλα για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Το περασμένο Καλοκαίρι οι γονείς μου είχαν αναφέρει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νηπιαγωγείο. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των συμπολιτών μας, η Δημοτική Αρχή προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της παραπάνω λύσης με στόχο να απολαμβάνουν οι μικροί μαθητές καλύτερες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τους κατοίκους του χωριού που συνέβαλαν δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά για όλα τα χωριά μας, όπου εντοπίζουμε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη και ιεραρχώντας τα ζητήματα».


3 σχόλια:

  1. Να πάει και της Σωσανδρας το νηπιαγωγείο στον παιδικό σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους,τόσα χρονια πέρασαν κ κάνεις δεν είχε κάνει τιποτα,μπράβο στα παιδιά της πολυκαρπης,δραστήρια,προσπαθουν ηια το καλύτερο.Μπράβο μπράβο,σε όλα τα χωριά να εχει τέτοια δραστήρια παιδιΑ,κ γονείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους,τόσα χρονια πέρασαν κ κάνεις δεν είχε κάνει τιποτα,μπράβο στα παιδιά της πολυκαρπης,δραστήρια,προσπαθουν ηια το καλύτερο.Μπράβο μπράβο,σε όλα τα χωριά να εχει τέτοια δραστήρια παιδιΑ,κ γονείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News