Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Στηρίζει έμπρακτα τα ποδοσφαιρικά σωματεία ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών

Δελτίο τύπου

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
-ΕΝΙΣΧΥΣΗ 3.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
-ΕΝΙΣΧΥΣΗ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Την έμπρακτη στήριξή του στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αλμωπίας δείχνει ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών χορηγήθηκαν τα ποσά των 3.000 ευρώ στον Αλμωπό Αριδαίας και των 1.000 ευρώ στον Άρη Λουτρακίου. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Χρήστου Δήμτση υπέγραψε τις δύο επιταγές και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση. Ο Αλμωπός Αριδαίας αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε όλοι στο πλευρό του και να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση της ομάδας. Ο Άρης Λουτρακίου εντάσσεται στα όρια της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και γι’ αυτό το λόγο είναι ηθική και ουσιαστική η υποχρέωση της Διοίκησης να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος υπογράμμισε ότι παράλληλα υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας και στο γήπεδο Νεοχωρίου και το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις στα περισσότερα γήπεδα της περιοχής μας, όπως στους Προμάχους, στον Εξαπλάτανο, στη Σωσάνδρα, στο Νεοχώρι, στη Φιλώτεια, στην Κωνσταντία, καθώς επίσης και στο ΔΑΚ Αριδαίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ισόρροπη στήριξη προς όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, ενώ μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα λύνονται ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.




18 σχόλια:

  1. Η περικλεια πεφτει μακρυα πολυ μακρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μείς στο Δήμο Αλμωπίας ανήκουμε, Δήμαρχε ρίξε και σε μας κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I και ο ΠΑΟΚ Καρατζοβας με έδρα την Περικλεια κρατιέται με νύχια και δόντια..υπάρχουμε και μεις..και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχε το λουτρακι και ο αλμωπος δεν εχουν αναγκη απο τα 1000 και τα 3000 δωστα σε ομαδες που παλευουν για το χιλιαρικο να κρατηθουνε!ειναι πολλα χωρια ετσι δηλαδη βοηθησες δυο ομαδες και μιλησατε για βοηθεια των σωματειων της αλμωπιας!εχει αλλες 20 ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη μόνο εγώ έχω μπερδευτεί? Τα Λουτρά Πόζαρ στον δήμο Αλμωπίας δεν ανήκουν? Τι σχέση έχει το Λουτράκι (που έχουν και ηθική υποχρέωση απέναντι του)? Με την ίδια λογική ας δώσουν κ στην Όρμα.
    Οκ ας έδιναν τα χρήματα στην ομάδα του Λουτρακιου, εγώ είμαι υπέρ. Αλλά ας έβρισκαν κάποιον καλύτερο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζηλιαρηδες λιγα για το λουτρακι.κοιταξτε την καμπουρα σας αντε μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχε καλα ολα αυτα αλλα βοηθα συλλογους ενένεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά εσεις του Αλμωπου δεν ντρέπεστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο ρε Μπίνο .Μαγκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δούμε ρε Μπίνο πότε θα ξυπνήσει αυτή η ανεμοδούρα του Δήμου Πέλλας και δε λέω να δώσει χρήματα στα σωματεία του Δήμου αλλά τουλάχιστον να κάνει τα αυτονόητα να συντηρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου!

      Διαγραφή
  11. Otan ta loutra itan se idiotika xeria to loutraki pire ta opla kai pige sta dikastiria gia na prosferoun simera ta loutra ston dimo ta loutra ine i atmomixani tis almopias kai tha eprepe na xereste gia tin praxi afti kai tin diafania enas pou psifise pasoi ala vlepi ta kala kai den ime apo loutraki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα λουτρα ειναι ατμομηχανη με δρομολογια μονο για τα περιξ..κανεις στ απομακρυσμενα χωρια δεν την ειδε

      Διαγραφή
  12. Το Λουτρακι παει ολο τον πολιτισμο της αλμωπιας μπροστα βρε τραχαναδες χωνεψτε το επιτελους σας εχει φαει η ζηλια ελεος! ναι τα λουτρα ειναι δικα μας και εμεις βγαζουμε χρημα απο αυτα τι να κανουμε τωρα σκαστε απο την ζηλια σας... καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκεινο το "πολιτισμο" τι τοθελες? θα πεσει ο Παρθενωνας.

      Διαγραφή
    2. Ασεμας βρέ μπάητσε;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News