Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Λήστεψαν το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειάς Παντελίδη

Κάμερα κατέγραψε το πρόσωπο του ληστή

Aκόμη μια περιπέτεια είχε η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Αποκαλυπτικά, λήστεψαν το πρακτορείο Προπό που διατηρούν στη Νέα Ιωνία και κοντά στο πατρικό σπίτι του Παντελή, καταφέρνοντας να πάρουν χρήματα, συγκεκριμένα 8.500 ευρώ, αλλά και τυχερά παιχνίδα "Ξυστό".
Όπως ακούσαμε και είδαμε στην εκπομπή, ο ληστής δεν υπολόγισε την κάμερα του πρακτορείου και έχει καταγραφεί το πρόσωπό του. Είναι πιθανόν λοιπόν η Αστυνομία να καταφέρει να τον εντοπίσει.

Πηγή: e-radio.gr / TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News