Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας προσκαλεί τα μέλη του για την κοπή της βασιλόπιτας, στο γραφείο του Συλλόγου στις 27/1/17 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6:00 μ.μ.

Ο Τυχερός θα θεωρήσει δωρεάν την Άδεια θήρας του για την Κυν. Περ. 2017-2018 ως Περιφερειακή.

Το Δ.Σ. σας εύχεται καλή χρονιά. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5 σχόλια:

  1. Αφήστε τα ζωάκια να ζήσουν και αν θέλετε να πηγαίνετε για κυνήγι να πυροβολάτε ο ένας τον άλλον και όχι ανυπεράσπιστα ζωάκια και μην βιαστεί κανείς να πει εγώ τι τρώω γιατι θα του απαντήσω οτι δεν τρώω κρέας.
    Το σχόλιο μου δεν ειναι υβριστικό ελπίζω να το βάλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παλι αγαπω τα φυτα και δεν τα τρωω,προτεινω να τρως μονο αερα....δεν βριζω επισης...

      Διαγραφή
    2. Επειδή είσαι ηλίθιος και ως γνωστόν η ηλιθιότητα είναι ανίκητη δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ μαζί σου , ο κάθε λογικός σκεπτόμενος άνθρωπος ας βγάλει συμπέρασμα διαβάζοντας την ασυναρτησία που έγραψες με το που λυπάσαι να τρως Φυτά!!!!

      Διαγραφή
    3. εισαι πολυ λογικος και σοβαρος κατι το οποιο φαινεται απο την απαντηση σου,αλλο αγαπω αλλο λυπαμαι,επισης αλλο κυνηγω και αλλο σκοτωνω τον συνανθρωπο μου,και κατι ακομα,τελικα βριζεις....

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 2,18 .ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΪΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News