Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με εκπροσώπους της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εκπροσώπους του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Παρασκευής.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Τόσο από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, όσο και από την πλευρά της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας τονίστηκε ότι υπάρχει μία άψογη συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα των σχολείων, καθώς ως εκπαιδευτικός και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα και η μέχρι τώρα πορεία δείχνει ότι ο Δήμος Αλμωπίας λειτουργεί με αποτελεσματικότητα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Συναντήθηκα στο γραφείο μου με το συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας και τον Πρόεδρο Πέτρο Πριβατιτσάνη και συζητήσαμε για ζητήματα, που απασχολούν τους καθηγητές. Τους ενημέρωσα για παρεμβάσεις, που δρομολογούμε στις σχολικές μονάδες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και για τα προβλήματα ,που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της κακοκαιρίας. Είμαι δίπλα στο κλάδο των εκπαιδευτικών για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Στη συνάντηση και ο συνεργάτης μου Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Χατζηγιαννίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News