Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

«Παλεύει» με τα χιόνια ο Δήμος Αλμωπίας: Στην πρώτη γραμμή ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αποχιονισμοί και οι ρήψεις αλατιού σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας, όπου τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε αυτοψία σε σημεία του οδικού δικτύου όπου παρατηρούνται ζητήματα και είδε από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας αλλά και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανος Αβραμίκας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η προσπάθεια που κάνουμε ως Δήμος είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρα από τους οικισμούς παρεμβαίνουμε και σε δρόμους που έχει ευθύνη η Περιφέρεια. Ήδη, επικοινώνησα με την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά και την ενημέρωσα για την υφιστάμενη κατάσταση, ζητώντας τη συμβολή της Περιφέρειας. Μέχρι στιγμής αναγκαζόμαστε να πραγματοποιούμε αποχιονισμούς και ρήψεις αλατιού και σε δρόμους που δεν είναι δικής μας δικαιοδοσίας, με στόχο να μην σημειωθούν ατυχήματα. Η κ. Αηδονά ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό μας το αίτημα και δεσμεύτηκε να μας στείλει βοήθεια. Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα ο οποίος πέρα από τον γενικό συντονισμό έχει βάλει και πολύ προσωπική εργασία, δουλεύει σκληρά μαζί με τους εργαζόμενους μέρα και νύχτα. Εμείς ως Δήμος δεν αποποιηθήκαμε τις ευθύνες μας, αντίθετα δεν διστάσαμε να αναλάβουμε και άλλες που δεν μας αναλογούν αποσκοπώντας στο κοινό καλό. Σε αυτή την προσπάθεια ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».








5 σχόλια:

  1. Μπραβο στον κ.Αβραμικα ετσι πρεπει να λειτουργουν αντιδημαρχοι και προεδροι..με προσωπικη δουλεια οποτε χρειαζεται για το καλο των πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω στα λουτρα μπορει να παει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Κορυφή ποτε θα ανέβει ο ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ με το εκχιονιστικο τοσους ψιφους πηρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρεις οτι προλαβαινει μια αλατιερα να παει παντου σ τοτε μην τον ψηφισεις αλλη φορα..χθες αργα εφθασε στα πανω χωρια.και το χωριο του στο τελος.να μαστε και λιγο δικαιοι γιατι ο δημος εκανε δουλειες που ηταν της περιφερειας.ανοιγε δρομους κεντρικους προς εδεσσα,θεσνικη. Και ολα αυτα γιατι η περιφερεια αργησε να ξυπνησει

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News