Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αποχιονισμοί και ρήψεις αλατιού σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας

ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΡΗΨΕΙΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τετάρτη 11/1/2017 οι χιονοπτώσεις εξαπλώθηκαν και ο Δήμος Αλμωπίας συνέχισε τους αποχιονισμούς και τις ρήψεις αλατιού με στόχο να παραμείνουν προσβάσιμοι όλοι οι δρόμοι.

Συγκεκριμένα, με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει ο Δήμος Αλμωπίας είναι δίπλα στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Ρίψεις αλατιού πραγματοποιήθηκαν σε Αριδαία, Άψαλο, Ξιφιανή, Εξαπλάτανο, Θεοδωράκι, Μηλιά, Κωνσταντία, Ίδα, Πρόδρομο, Φούστανη, Φιλώτεια, Ριζοχώρι, Νεοχώρι, Βορεινό Σωσάνδρα και Προμάχους. Ταυτόχρονα, το γκρέιντερ του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποίησε αποχιονισμούς σε Τσάκωνες, Πολυκάρπη, Μεγαπλάτανο, Μοναστηράκι, Όρμα, Λουτράκι, Λυκόστομο και Δωροθέα. Τις προηγούμενες μέρες ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν και στους υπόλοιπους οικισμούς, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται με τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Εμείς ως Δήμος Αλμωπίας είμαστε εδώ, παρόντες στην καρδιά του προβλήματος. Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε. Θέλω να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα, γιατί μέρα και νύχτα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και συντονίζει αυτή την υπερπροσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Δήμου μας. Συγχαρητήρια και στον Προϊστάμενο του Εργοταξίου κ. Γιώργο Ιατρίδη και φυσικά στους εργαζόμενους που δίνουν μια πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τις περισσότερες φορές και εκτός ωραρίου. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση και χάρη στην ετοιμότητά μας ο Δήμος μας βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση. Παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά ακόμα και σε τμήματα του οδικού δικτύου για τα οποία φέρει εύθηνη η Περιφέρεια και όχι ο Δήμος Αλμωπίας και αυτό για να κάνουμε πιο ασφαλή τη διέλευση των οχημάτων. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και τους καλούμε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις».



















9 σχόλια:

  1. Οι σαρακηνοι ανηκουν στον δημο εδεσσας κυριε δημαρχε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μας ηρθαν απο περιφερεια αργα το βραδυ αλλα χωρις αλατι..κατοικος ορεινης αν Αλμωπιας

      Διαγραφή
    2. Σαρακηνοι με τον πρωτο χιονια μην εχουμε παραπονα απο το δημο.ο κ.Αβραμικας φροντισε να πεσει αλατι παντου οπου υπηρχε χιονι(σαρακηνοι κορυφη αρχαγγελο περικλεθα λαγκαδια).Τωρα ομως με τοσο χιονι παντου και με μια αλατιερα τι να πρωτοκανει.Δε φταιει για ολα ο δημος.Ανηκουμε και σε μια περιφερεια η οποια επρεπε να βοηθησει αλλα τη χασαμε.αφαντη

      Διαγραφή
    3. Και στους Προμαχους στην πρωτη χιονοπτωση αλατι και στα σοκακια.να λεμε τα πραγματα οπως ειναι.

      Διαγραφή
  2. στην ξιφιανη δεν επεσε καθολου αλατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. γιατι, γαργαλανε την γυναίκα σου ρε μαλακα?

      Διαγραφή
  4. Ουτε και στα πανω χωρια.μονο εκχιονιστικο απο την περιφερεια αλλα τους ειχε τελειωσει το αλατι.ωστοσο εριξαν αλατι απο το δημο στην πρωτη δοση της κακοκαιριας γιατι εδω πανω ειχαμε και παλι χιονια.οπως και να ναι παντως αναλογα με τη σοβαροτητα της καταστασης,η παρουσια του δημου ηταν ικανοποιητικη. Η περιφερεια ομως σχεδον απουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News