Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στα πρόθυρα... νευρικής κρίσης: Τζάκρη - Σηφάκης στα «μαχαίρια»! Γίνεται απρόβλεπτη η κόντρα!

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε τον κ. Σηφάκη να αναλαμβάνει άλλου είδους πρωτοβουλίες και να φτάνει το θέμα πιο έντονα στα πειθαρχικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ

Στα πρόθυρα του… «σχίσματος» βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, με δύο Βουλευτές που τραβούν συνεχώς το χαλί ο ένας κάτω από τα πόδια του άλλου.

Πότε με αφορμή των αξονικών τομογράφων, πότε με την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση της Πέλλας και πότε με άλλα ζητήματα, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης φαίνεται πως φτάνουν στα όριά τους, ενώ δεν λείπουν οι στιγμές που αυτή η κόντρα προκαλεί σύγχυση ακόμα και στα κομματικά όργανα του Νομού που μοιάζουν ανήμπορα να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Σηφάκης έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με την «εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενη» κ. Τζάκρη, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς τα κομματικά όργανα και τους κανόνες δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως αυτή η κόντρα θα κορυφώνεται όλο και περισσότερο μέχρι τη στιγμή της εκλογικής μάχης –όποτε κι αν αυτή προκύψει.

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε τον κ. Σηφάκη να αναλαμβάνει άλλου είδους πρωτοβουλίες και να φτάνει το θέμα πιο έντονα στα πειθαρχικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

11 σχόλια:

  1. Ο Σιφακης καταλαβαινει οτι η τζακρη κουβαλα χιλιαδες σταυρους και ξερει οτι αν φυγει, ο ξυριζα θα παρει αρχ.... στο νομο, αλλα δεν τον νοιαζει, τον νοιαζει να βγει αυτος εστω και με ευτελες ποσοστο για τον ξυριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΦΥΛΙΟΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΣΤΕ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΑΤΑ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜ; Η ΚΥΡΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4%. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφορολογιτο παντοσ επανεφερε στουσ αγροτεσ μασ.ναι καλα καταλαβεσ αυτο που μασ πηραν η νδπασοκ.εκτοσ αν εισαι δικηγοροσ και ανχωνεσε τωρα που γυρισε ο τροχοσ αλλιοσ.

      Διαγραφή
  4. Του Σηφακη γιατι να του φταιει το ΠΑΣΟΚ ,οικονομικα δεν φτιαχτηκε απο το ΠΑΣΟΚ...Για ολα φταιει ο τροπος που πολιτευονται και οι δυο,δηλ.παλαιοκοματικα,δηλ,κατοπιν ενεργειων μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι δύο. αν υπάρχει θέμα συννενόησης ας το αντιμετωπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν η Τζακρη δεν κατεβει στις επομενες εκλογες ο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτη δεν βγαζει...ο Σηφακης ουτε 3.000 απο τις 7.500 ψηφους που ειχε παρει το 2015 δεν προκειται μα παρει...και λογω τετραεδρικου νομου μαλλον θα εχουμε 3 βουλευτες η ΝΔ και 1 βουλευτη το τριτο κομμα (Χρυση Αυγη)..αρα οτι κ αν κανει ο εν λογω βουλευτης δεν ξαναβγαινει...ο κυριος 5% στις δημοτικες...χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κοιμασαι, μην ξυπνησεις!! Απο που εισαι εσυ; ουτε τα ποσοστα των δημοτικων δεν ξερεις!! 18% σε 2,5 μηνες λιγο σου φαινεται; αντε να σε δουμε εσενα ανωνυμε ψευτομαγκα

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ Ο ΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  7. ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΘΕΩΔΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΊΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News