Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας παρέθεσε γεύμα στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

"Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το σπουδαίο λειτούργημα που επιτελούν και να διαμορφώνουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη"

Δημήτρης Μπίνος, Δήμαρχος Αλμωπίας:

Σήμερα ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή μέρα. Παραθέσαμε γεύμα στο εστιατόριο των Λουτρών για τους μαθητές και τους δασκάλους του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας και κόψαμε τη Βασιλόπιτα μέσα σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον.

Ήταν μία πολλή καλή ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί όλοι ευχαριστήθηκαν αυτή τη συνάντηση και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα συναισθήματα που νιώθουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά, είναι συγκίνηση, χαρά και ένα βαθύ αίσθημα αγάπης που μας πλημμυρίζει κάθε φορά που βλέπουμε το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στα αθώα πρόσωπά τους.

Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει και για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει σε αυτά τα παιδιά. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το σπουδαίο λειτούργημα που επιτελούν και να διαμορφώνουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

















2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News