Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο, ίσως δικαιούταν κάτι παραπάνω ο Αλμωπός!

Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Καλαμαριάς 0 - 1

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι στην Αριδαια οπου παρουσία 1000 περίπου θεατων ο Απόλλων Καλαμαριάς έφυγε νικητής επικρατώντας με σκορ 1-0 επί του σκληροτραχηλου Αλμωπου.

Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο μέρος με φάσεις και για τις δυο ομάδες ενω στην επανάληψη δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δυο εστιες.

Στο 18 ο Κυβελιδης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μενιο και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ενω οι δυο ομάδες δικαιολογημενα φωνάζουν για ενα πέναλτι η κάθε μία στο 24 ο Αλμωπος σε ανατροπη του Λ. Ελευθεριάδη και στο 26 ο Απόλλων σε ανατροπή του Ν. Λουντουλου τα οποία δεν κατελογισε ο ρεφερυ κ.Μελιτζανιδης (Κελεσιδης-Παπαδακης) που πλην των δυο αυτων φασεων ηταν καλος.

ΑΛΜΩΠΟΣ. Μενιος, ΚΙΟΥΛΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Παπασυμεων, Παπαζουδης, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μπρεγκου (67 Μουρατιδης) Λ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Θ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (72 Τσιμτσιριδης), Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, Κοβατσης (88 Κωστας) Παντελιδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ. Καλογερακης, Αμαραντιδης, Κυβελιδης, ΚΑΠΙΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, Καλαιτζιδης, Γεωργιάδης, Βεργωνης (70 Φαμπιο), ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ, Ποποβιτς, Ν. ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ.
















































6 σχόλια:

  1. Ωραιες αγκαλιες κυριε Μπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βελτιωμένος ο Αλμωπός, μπορουσε άνετα ισοπαλια.Τώρα εκδρομούλα όλοι Πτολεμάιδα.Όλα τα παιδια πήγαν πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειραζει αλμωπαρα συνεχιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μου πείτε πάνω απο μια τελική του Αλμωπου θα συμφωνήσω μαζι σας .Το ίδιο κ για την καλαμαρια.Συο ποδοσφαιρο μέτρα η ουσία κ η αριδαια δεν έκανε ούτε μια καθαρή φάση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακαρι σε ολα τα παιχνίδια να παίζουμε έτσι! 1:28 τις δυο φάσεις του αλμωπου ποθπερασε η μμπάλα δίπλα απο το δοκάρι και σηκώθηκε ολο το γήπεδο για να πανηγυρίσει δεν μετρανε για τελικές. ?Αντίστοιχα και η Καλαμαριά είχε μια τέτοια φαση. Μάλιστα οι φίλαθλοι της πανηγυρισαν. Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο ή βγάζεις κακια... Με αυτό το παθος και 2-3 προσθηκες κυρίως στην επίθεση θα κάνουμε αξιολογο 2ο γυρο. Αρκει βέβαια να παραμείνει αυτό το παθος και να μην το βγάζουμε μονο με μεγαλες ομαδες όπως έγινε και με την Καβάλα και μετα με τον Απολλων Παραλιμνιου δεν βλεπομαστασν. Συγχαρητήριά στον Αλμωπο. Πολύ καλή εμφάνιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News