Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ακροδεξιό κρεσέντο Αμβρόσιου: «Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες»

"Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη"

Μέσα από το προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος εξαπολύει νέα ρατσιστική επίθεση στους κατατρεγμένους πρόσφυγες και τα παιδιά τους ενώ πιστός στις ακροδεξιές του εμμονές βλέπει παντού εχθρούς του χριστιανισμού αλλά και πιθανότητα... υποδούλωσης από τους "κατακτητές Μουσουλμάνους"!

Ο Μητροπολίτης σε μια ακόμη ανάρτηση - ντροπή χρησιμοποιεί ακραίο λόγο μίσους που ουδεμία σχέση έχει με την χριστιανική αγάπη. Στοχοποιεί τους μετανάστες, προαναγγέλλει εθνικο... αφανισμό και καλεί σε λαικό ξεσηκωμό!

“Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες” γράφει ο Αμβρόσιος.

Και συνεχίζει: “Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! (...)

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων”.

Ο Μητροπολίτης δεν παραλείπει να καλέσει σε... λαϊκό ξεσηκωμό για “την σωτηρία της πατρίδας”.

“Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!

Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας”.

“Πιο επικίνδυνος από τον Φίλη ο Ζουράρις”

“Στο Υπουργείο Παιδείας καί Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις!” γράφει για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ενώ στη συνέχεια ειρωνεύεται την εξομολόγηση του Κώστα Ζουράρι για τη συνεύρεση του με μια ιερόδουλη στο Παρίσι αλλά και το φιλί του με έναν άντρα, και γράφει... αγανακτισμένος:

“Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!”...

5 σχόλια:

  1. Αφού φτάσαμε να θεωρείται ακροδεξιός και παράλογος, όποιος λέει την αλήθεια και προσπαθεί να διαφυλάξει να ιδεώδη ενός Έθνους τα οποία είναι η θρησκεία,η πατρίδα και η οικογένεια, είμαστε καταδικασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω και να συμπληρωσω οτι θεωρειται και φασιστας και ρατσιστης ! δεν υπαρχει σωτηρια...

      Διαγραφή
  2. Νισαφι πια ..δεν μπορεις να μιλησεις για πατριδα,για θρησκεια, οικογενεια και αρχιζουν τα ουρλιαχτα "χουντικοι, φασιστες,χρησαυγητες,ακροδεξιοι και δεν συμαζευεται...Για πεστε μας ποιοι εναι οι μεσοδεξιοι ?? Υπαρχουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λεει ο Μητροπολίτης Εμείς δεν έχουμε παιδιά. Στην Ελλάδα περισσότερη αξία έχουν οι ξένοι και...τα σκυλιά που γυρίζουν αδέσποτα μη κατηγορηθούμε για απολίτιστοι[δυστυχώς] παρά οι Ελληνες'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News